AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5T sai Kiinassa uuden värivaihtoehdon – tältä puhelin näyttää punaisena

OnePlus 5T punaisena

Kiinalainen OnePlus on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan jo muun muassa Euroopassa myyntiin tulleen OnePlus 5T -puhelimen. Kiinassa puhelimesta on julkaistu myös uusi värivaihtoehto, jota ei muualla myynnistä vielä löydy. Kyseessä on punainen erikoisversio.

Suurimmat uudistukset verrattuna kesällä julkaistuun OnePlus 5 -malliin on OnePlus 5T:ssä tullut näyttöön ja kameraan. Puhelimen näyttö on 6,01 tuumaa, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (1080 x 2160). Näyttö on odotuksien mukaisesti varusteltu 18:9-kuvasuhteella. OnePlus on parantanut OnePlus 5T:n kohdalla kameroita erityisesti heikkoa valaistusta silmällä pitäen. OnePlus 5T sisältää saman pääkameran kuin OnePlus 5, mutta siinä on entistä parempi toissijainen kamera. Suuri f/1.7-aukko takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä. OnePlus 3T:n etukamerassa ensimmäistä kertaa käytetyn Intelligent Pixel Technology -tekniikan ansiosta OnePlus 5T:n toissijainen kamera yhdistää neljä pikseliä, mikä vähentää kohinaa ja parantaa selkeyttä hämärässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5T:n punainen värivaihtoehto saapuu Kiinassa myyntiin 17. joulukuuta ja puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Hintaa puhelimella on Kiinassa 3499 juania, eli noin 450 euroa. Teknisesti OnePlus 5T:n punaisessa erikoisversiossa ei ole mitään muuta eroa jo maailmalla myyntiin tulleeseen Midnight Black -versioon. Punaisen väriversion rantautumisesta Kiinan ulkopuolelle ei ole vielä tietoa.

Lähde: OnePlus.cn

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android