OnePlusYleinen

OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimien omistajille luvassa tuskallisen pitkä odotus – Android 11 luvassa vasta vuoden lopulla

OnePlus 6T McLaren Edition.

OnePlus on vahvistanut jo aikaisemmin, että yhtiön vuonna 2018 julkaisemat OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimet tulevat saamaan tällä hetkellä tuoreimman Android 11 -päivityksen. Valitettavasti OnePlus on ollut kuitenkin hiljaa päivityksen aikataulusta, mutta tänään yhtiö on valottanut hieman aikatauluaan. Puhelimien käyttäjille on luvassa tuskallisen pitkä odotus.

Yhtiön virallisella Foorumilla julkaistussa Q&A-postauksessa OnePlus on vahvistanut Android 11 Open Beta -version olevan tulossa saataville OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille vasta elokuun lopulla. Uutinen on hyvä kyseisien puhelimien käyttäjille, mutta virallinen päivitys tullaan todennäköisesti näkemään julkisesti jaossa vuoden 2021 lopulla tai huonoimmassa tapauksessa vasta vuoden 2022 alussa. OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille Android 11 tulee olemaan viimeinen suurempi versiopäivitys, eikä Android 12 -versiota kannata edes odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 11 -päivitystä joudutaan odottamaan todella pitkään ja vuoden lopulla monet puhelimet tulevat jo tarjoamaan tuoreimman Android 12 -version. Todennäköisesti OnePlus 6 -sarjan puhelimet ovat viimeisimpiä OnePlussan laitteita, joille Android 11 tulee tarjolle. Tästä voidaan päätellä, että OnePlus tulee päivittämään viimeistään kesän ja syksyn aikana edullisemmat OnePlus Nord N10 5G- ja Nord N100 -puhelimet tuoreimpaan versioon ennen OnePlus 6 -puhelimia.

Yleisesti OnePlus on tarjonnut puhelimilleen kaksi suurempaa Android-versiopäivitystä sekä kolme vuotta tietoturvapäivityksiä. OnePlus 6 julkaistiin vuoden 2018 alussa Android 8.1 Oreo -versiolla ja OnePlus 6T saman vuoden syksyllä Android 9.0 Pie -versiolla. Android 11 -päivityksen jälkeen OnePlus 6 on saanut kolme suurta Android-versiota ja OnePlus 6T vastaavasti kaksi suurempaa versiota.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus