HonorYleinen

Tältä näyttää tuleva Honor Play 5 – tarkka vuotokuva paljastaa tutun muotoilun

Honor Play 5 / Kuva: GSMArena.com

Honor on hiljattain julkaissut monia edullisemman hintapisteen 4G-älypuhelimia kotimarkkinoillaan Kiinassa, joita ovat muun muassa Honor Play 5T sekä Play 20. Tällä kertaa vuotokuvaan on päätynyt Honor Play 5 -mallinimellä tunnettu älypuhelin. Kuvan lisäksi puhelimesta ei valitettavasti tiedetä paljoa muuta.

Kuvassa oleva Honor Play 5 muistuttaa hyvin vahvasti Huawein Kiinassa julkaisemaa Nova 8 SE -mallia, joten puhelimet ovat todennäköisesti varsin identtisiä. Kuva paljastaa puhelimessa olevan muovinen kehys, joka on kauttaaltaan tasainen. Taka- ja etuosissa nähdään tasaiset lasipinnat. Takaosassa on vasemmassa kulmassa laatikkomainen kamera-alue, jossa on esillä neljä kamerasensoria ja yksi LED-salama. Näytön yläkulmassa on myös esillä pisaramainen lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan Honor Play 5 -puhelimen odotetaan saavan 64 megapikselin pääkameran, 66 watin pikalatauksen sekä mahdollisesti OLED-näytön. Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, onko kyseessä 5G-puhelin vai hyödyntääkö Honor 4G-modeemilla varusteltua järjestelmäpiiriä. Huawei hyödynsi Nova 8 SE -puhelimessaan MediaTekin kehittämää Dimensity 800U -järjestelmäpiiriä, joten se saattaa löytyä myös Honor Play 5 -mallista.

Valitettavasti tuore vuoto ei paljasta puhelimesta enempää, eikä ole vielä tietoa puhelimen mahdollisesta julkaisupäivästä. Honorin odotetaan julkaisevan puhelimen kuitenkin vain Kiinan markkinoilla, sillä globaalisti uusia puhelimia odotetaan myyntiin vasta vuoden toisella puoliskolla.

Lähde: GSMArena.com 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor