AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6T Thunder Purple -väriversion myynti alkaa Suomessa torstaina 15. marraskuuta

OnePlus 6T:n uusi värivaihtoehto on violetti Thunder Purple. Lasinen takakuori on saanut alleen mustasta violettiin taittuvan värin. Väriä syventää entisestään S-kirjaimen muotoinen heijastus.

Värin on haluttu olevan tasapainoinen kokonaisuus, joten OnePlus teki yksityiskohtaista työtä sen suunnittelussa. Huomiota kiinnitettiin erityisesti siihen, kuinka valo reagoi niin lasin utuisuuteen, karkeuteen, kiiltoon, läpinäkyvyyteen kuin heijastukseenkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“The OnePlus 6T Thunder Purple yhdistää tehokkuuden ja kauneuden. Mustan ja violetin yhdistelmä muistuttaa kesäyön ukkosmyrskyä ,” kertoi OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. “Kokeilimme suunnitteluvaiheessa valon vaikutusta eri värien kanssa. Näin saimme lopputuloksen, joka on kenties OnePlusin paras tähän mennessä.”

OnePlus 6T Thunder Purple tulee myyntiin torstaina 15. marraskuuta. Mallissa on 8 Gt:n RAM-muisti ja 128 Gt:n tallennustila. Puhelin on saatavilla DNA:lla, Elisalla, Telialla, Verkkokauppa.comissa ja OnePlusin verkkokaupassa 579 euron hintaan.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android