AndroidHonorYleinen

Tässä on Honor 10 Lite – julkaisu 21. marraskuuta

Honor on julkaisemassa ensi viikolla Kiinassa uuden Honor 10 Lite -älypuhelimen. Kyseessä on seuraaja Honor 9 Lite -puhelimelle ja samalla pikkuveliversio suositusta Honor 10 -puhelimesta. Toistaiseksi ei ole tiedossa kovin tarkkoja teknisiä tietoja puhelimesta, joten ainakin toistaiseksi Honor 10 Lite on mysteeri.

Honor on kuitenkin itse julkaissut puhelimesta selkeän kuvan, jossa puhelimen takaosa on selvästi esillä. Kuvassa puhelimen lasinen takakuori on liukuvärjätty ja väri vaihtuu sinisestä hopeaan. Kuvasta saadaan lisäksi selville puhelimessa olevan sormenjälkilukija sekä kaksoiskamera. Lisäksi Honor 10 Liten kuvat ovat päätyneet Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokantaan, jossa puhelin on esillä mustana ja punaisena liukuvärinä. Näistä kuvista laitteen näytössä nähdään mahdollisesti vesipisaramainen näyttölovi. Tenaa ei ole toistaiseksi listannut puhelimen teknisiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuja Honor 10 Liten ympärillä on ollut jo jonkin aikaa. Huhujen mukaan puhelin tulisi saamaan Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin, eikä Huawein omaa Kirin-järjestelmäpiiriä. Honor 10 Lite tullaan siis esittelemään Kiinassa 21. marraskuuta, joka käy ilmi Honorin julkaisemasta kuvasta.

Lähde: Honor (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android