OnePlusYleinen

OnePlus 7-, 7 Pro-, 7T- ja 7T Pro -puhelimet saivat uuden OxygenOS-päivityksen – tuo mukanaan Bitmoji AOD -ominaisuuden ja päivittää tietoturvan elokuulle

OnePlus on julkaissut uuden päivityksen vanhemmille OnePlus 7 -sarjojen puhelimille, joita ovat OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T sekä OnePlus 7T Pro. Päivitys tuo mukanaan muutamia uudistuksia sekä parannuksia kaikille puhelimille. Päivityksen mukana tulee parannusta tietoturvaan sekä se lisää Bitmoji AOD -ominaisuuden.

Uutuuspäivitys on kaikille puhelimille nähtävästi OxygenOS 11.0.3.1 ja kokoa sillä on noin 264 megatavua. OnePlus ei ole itse ilmoittanut päivityksen olevan saatavilla, mutta XDA Developers -sivuston mukaan päivitys olisi nyt jaossa. Päivityksen sisältö on kaikille puhelimille sama ja sen voi katsoa alapuolella olevalta muutoslistauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

 • Järjestelmä
  • Optimoitu NFC-ominaisuuden vakautta
  • Päivitetty Android-tietoturvakorjaukset elokuulle 2021
 • Ambient-näyttö
  • Lisätty näyttökuvaominaisuus AOD-näytölle
  • Lisätty Bitmoji AOD (Always-on-display), mikä on kehitetty Snapchatin ja Bitmojin kanssa. Ominaisuus elävöittää AOD-näyttöä henkilökohtaisella Bitmoji-avatarilla. Avatar päivittyy päivän aikana aktiivisuuden ja ympärillä olevien tapahtumien perusteella
 • OnePlus Store
  • Lisää OnePlus Store -sovelluksen puhelimeen (mahdollista poistaa)

Uutta OxygenOS 11.0.3.1 -päivitystä jaetaan OnePlus 7-, OnePlus 7 Pro-, OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimien käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Vaihtakaa android 11 custom rommiin, akunkesto 2-3 kertainen ilman googlen härpäkkeitä. Toimii ihanasti.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus