HuaweiViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Huawein kehittämä HarmonyOS kiinnostaa myös Suomessa

SuomiMobiilin viikoittain vaihtuva viikkokysymys on tullut jälleen päätökseensä, ja nyt on aika tarkastella tuloksia. Tällä kertaa kysyttiin lukijoilta kiinnostaako Huawein kehittämä HarmonyOS-käyttöjärjestelmä, vai pysytelläänkö ennemmin Androidissa ja iOS:ssa.

Vastauksia saatiin paljon, ja lukijoiden täytyi valita vastaukseksi ”kyllä kiinnostaa” tai ”ei kiinnosta”. Suurin osa, eli 60,71 prosenttia vastaajista olivat sitä mieltä, että kyllä HarmonyOS kiinnostaa. Lisäksi 39,29 prosenttia vastaajista ilmoitti, ettei HarmonyOS-käyttöjärjestelmä kiinnosta, vaan pysyttelee ennemmin Android- tai iOS-käyttöjärjestelmissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuloksista voidaan päätellä, että HarmonyOS kiinnostaa myös Suomessa, vaikka se ei ole vielä kovin laajasti saatavilla. Suomessa HarmonyOS-käyttöjärjestelmää ei todennäköisesti kannata kuitenkaan odottaa puhelimille kovinkaan nopeasti, sillä Huawei julkaisi globaaleille markkinoille Android-pohjaisen EMUI 12 -käyttöliittymän. Huawei on vahvistanut suunnittelevansa uusien älytelevisioiden tuomista HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä myös Pohjoismaihin, jonka lisäksi käyttöjärjestelmä Suomessa nähdään osana uusia Watch 3 -sarjan älykelloja.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Kiinnostaako Huawein kehittämä HarmonyOS-käyttöjärjestelmä?

Kyllä kiinnostaa!
60.71%
Ei kiinnosta, pysyttelen Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä.
39.29%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei