OnePlusYleinen

OnePlus 7 -puhelimien Zen-tila tulossa myös OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille

Uusissa OnePlus 7 -malliston puhelimissa on tuorein OxygenOS 9.5 -käyttöliittymä, johon OnePlus on keksinyt myös muutamia uusia ominaisuuksia, joita ei ole ollut aikaisemmissa puhelinmalleissa. Yksi näistä on Zen-tila, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä elämiseen ilman puhelinta. Kun Zen-tila aktivoidaan käyttöön, puhelinta ei voi käyttää 20 minuuttiin, eikä tilaa ole mahdollista poistaa käytöstä ennen kuin aika on mennyt umpeen.

Android Authority on kertonut artikkelissaan, että OnePlus aikoo tuoda Zen-tilan myös päivityksen mukana viime vuoden OnePlus 6T- ja OnePlus 6 -puhelimille. Uusien ominaisuuksien tuominen vanhemmille puhelimille ei ole kovin erikoista, sillä OnePlus on toiminut vastaavasti myös aikaisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on myös vahvistanut, että OnePlus 7 -mallien kohdalla esitelty uusittu Nightscape 2.0 -yökuvaustila ei ole tulossa vanhemmille puhelimille. Tämän kerrotaan johtuvan laitteiston rajoituksista. OxygenOS 9.5 -version yksi uusista ominaisuuksista on myös näytöntallennin, mutta valitettavasti OnePlus ei ole vielä vahvistanut tuovansa ominaisuutta vanhemmille puhelimille.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus