OnePlusYleinen

OnePlus 7T -mallisto julkaistaan 10. lokakuuta Euroopassa – Paljastetaan jo ensi viikolla Pohjois-Amerikassa!

OnePlus on tänään vahvistanut, että yhtiön uudet älypuhelimet tullaan julkaisemaan Euroopassa lokakuun alussa ja Intiassa sekä Pohjois-Amerikassa jo ensi viikolla. Ensivilkaisu OnePlus 7T -mallistoon saadaan siis jo 26. syyskuuta ja Euroopassa julkaisu tapahtuu vasta 10. lokakuuta. OnePlus 7T -puhelin tullaan OnePlusin mukaan paljastamaan 26. syyskuuta Pohjois-Amerikassa. OnePlus pitää myös Suomessa tilaisuuden, jossa käyttäjät pääsevät juhlimaan ja tutustumaan uutuuspuhelimiin ensimmäisten joukossa.

Pian julkaistava OnePlus 7T Series tulee osaksi OnePlusin innovaatioiden sarjaa. Sen käyttökokemus tulee olemaan sujuvampi kuin koskaan. Aiemmin keväällä julkaistu OnePlus 7 Pro ja sen 90 Hz:n näyttö osoittivat uuden suunnan älypuhelinten käyttökokemukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus-kokemus rakentuu nopeudelle ja sujuvuudelle, ja haastamme jatkuvasti itseämme kehittymään paremmiksi. Älypuhelimen näytöllä on keskeinen rooli käyttökokemuksen kannalta. Siksi panostamme näyttöinnovaatioiden kehittämiseen. Odotan innoissani, mitä fanimme ovat mieltä OnePlus 7T-sarjastamme”, kommentoi OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

Lontoon virallisessa lanseeraustapahtumassa julkaistaan odotettu OnePlus 7T Series, kuullaan keynote-puheenvuoroja sekä esitellään uutuusmallien huippuominaisuuksia. Kuten aina, OnePlus juhlii lanseerausta yhdessä yhteisönsä kanssa. Lipunmyynti Lontoon lanseeraustapahtumaan alkaa 20. syyskuuta OnePlusin verkkosivuilla. Suomessa OnePlus järjestää faneille oman juhlan Helsingissä. Tapahtumasta tullaan kertomaan lisätietoja OnePlusin Facebook-sivuilla tämän viikon aikana.

”OnePlus ei ole vain puhelinvalmistaja, vaan olemme myös yhteisö. Olemme kasvaneet Suomessa valtavin harppauksin, ja kiitos siitä kuuluu faneillemme. Haluamme kiittää upeaa yhteisöämme kutsumalla heidät Helsinkiin suurimpiin lanseerausbileisiin, jotka olemme koskaan Suomessa järjestäneet. Tästä tulee huikeaa!”, iloitsee OnePlusin Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén.

Lontoon lanseeraustapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä myös OnePlusin verkkosivuilla, YouTubessa tai Twitterissä 10. lokakuuta klo 18:00 alkaen.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus