OnePlusYleinen

OnePlus 7T -mallisto julkaistaan kello 18.00 – Katso tilaisuutta suorana täältä

Tänään OnePlus tulee paljastamaan uuden OnePlus 7T Series -puhelinmallistonsa kokonaisuudessaan Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa. Jo syyskuun lopulla Intiassa julkaistiin OnePlus 7T -älypuhelin, joka oli esimakua tulevasta. Huhujen mukaan OnePlusilta on lupa odottaa OnePlus 7T:n lisäksi OnePlus 7T Pro -puhelinta, joka olisi seuraaja keväällä julkaistulle OnePlus 7 Pro -puhelimelle.

SuomiMobiilissa on julkaistu jo aikaisemmin kattavat ensituntumat OnePlus 7T -puhelimesta ja lopullinen arvio tullaan julkaisemaan tänään kello 19.00 Suomen aikaa, eli heti kun OnePlus on kertonut uutuuspuhelimensa hinnoittelun Euroopassa.

OnePlus lähettää julkaisutilaisuuden suorana YouTuben välityksellä ja sitä voi seurata suorana muun muassa alapuolella olevasta upotuksesta. Tilaisuus alkaa kello 18.00 Suomen aikaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:OnePlus