OnePlusYleinen

OnePlus paljasti myös OnePlus 7T McLaren -erikoisversion

Kiinasta kotoisin oleva OnePlus on jatkanut yhteistyötään McLarenin kanssa ja tuloksena on syntynyt uusi OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversio. Jo viime vuonna OnePlus ja McLaren esittelivät OnePlus 6T McLaren -erikoisversion ja uusi OnePlus 7T McLaren jatkaa samoissa jalanjäljissä. Tällä kertaa OnePlus on ottanut McLarenin kanssa hieman rohkeamman tyylittelyn.

Teknisesti ja perusrakenteeltaan OnePlus 7T Pro McLaren on täysin samanlainen kuin OnePlus 7T Pro, mutta tuttuun tyyliin rakenteen värimaailma on täysin erilainen ja siinä hyödynnetään tuttua papaijanoranssia korostusväriä. McLarenin papaijanoranssi väri viestii hienostuneisuutta ja tyyliä. Se myös korostaa OnePlus 7T Pro McLaren Editionia että kunnioittaa McLaren Racingin perintöä. Väri näkyy myös nykyisessä McLaren Racing Formula 1 -autossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Olemme erittäin iloisia, että saamme jälleen työskennellä McLarenin kanssa, ja käyttää ikonista brändiä inspiraationa omaan taidonnäytteeseemme”, kommentoi Pete Lau. ”Mallissa yhdistyvät kaikki älypuhelimien parhaat puolet.”

”Viime vuoden ’Salute to Speed’ -julkaisu oli menestys, joten on hienoa julkistaa jatkoa yhteistyölle OnePlusin kanssa. Olemme molemmat haastajamerkkejä, jotka pyrkivät innovoimaan ja saavuttamaan huippunsa uuden OnePlus 7T Pro McLaren Editionin avulla. OnePlus 7T Pro McLaren Edition juhlistaa yhteistä intohimoamme suunnittelua, käsityötaitoja ja innovaatioita kohtaan. Odotamme innolla, kuinka teknologia-alan harrastajat ja McLaren-fanit vastaanottavat puhelimen eri puolilla maailmaa”, kommentoi McLaren Automotiven toimitusjohtaja Mike Flewitt.

OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversiossa suurimmat erovaisuudet löytyvät siis uudesta takakannen kuvioinnista, käyttöliittymän teemasta sekä suuremmasta RAM-muistin määrästä. Muuten kyseessä on täysin sama laite kuin perusversio. Yksityiskohtien huomioiminen on erikoisversiossa ensiarvoisen tärkeää. Siksi myös OnePlus 7T Pro McLaren -puhelimen kotelossa on runsaasti pieniä yksityiskohtia, kuten McLaren-faneille tuttu ylellinen alcantara-kangas.

OnePlus 7T Pro McLaren Editionissa on 256 gigatavua tallennustilaa, UFS 3.0 -muisti ja 12 Gt:n LPDDR4X-RAM -muisti. Puhelimessa yhdistyy lippulaivapuhelimen viimeistellyt ohjelmistot sekä huippusuorituskyky superautojen tapaan. Myös tässä mallissa on uusin Qualcomm Snapdragon 855 Plus –prosessori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7T Pro McLaren -puhelimesta voi käydä katsoa livekuvia erillisestä artikkelistamme täältä. Erikoisversio on tulossa saataville varsin rajoitetusti ja hintaa sillä on Suomessa 859 euroa. Puhelimen virallinen myynti alkaa 5. marraskuuta 2019.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus