OnePlusYleinen

Kuvina OnePlus 7T McLaren -erikoisversio – 859 eurolla saa tyylikkään laitteen

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Suomessakin suosittu älypuhelinvalmistaja OnePlus on tänään julkaissut uudet OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimet Lontoossa järjestetyssä tilaisuudessa ja samalla OnePlus on julkaissut erikoisversion huippupuhelimestaan. OnePlus on tehnyt yhteistyötä McLarenin kanssa, kuten viime vuonna OnePlus 6T -puhelimen kanssa. Erikoisversio kantaa nimeä OnePlus 7T Pro McLaren Edition ja siinä on panostettu erityisesti ulkoisiin design muutoksiin sekä ohjelmistollisiin lisäyksiin.

Pääsimme tutustumaan uuteen erikoisversioon hieman etukäteen ja tässä artikkelissa tarkastellaan uutuuspuhelinta kuvien kautta, sillä puhelin ei ole kovin suuresti erilainen kuin OnePlus 7T Pro. Tarkemman arvostelun OnePlus 7T Prosta voi käydä lukemassa täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tyylitelty design ja oranssi korosteväri näyttävät hyvältä

Uusittu takalasin design näyttää hyvältä ja siihen on otettu inspiraatiota McLarenin Formula 1 -autoista. OnePlus 7T Pro McLarenin takaosassa on tuttu Papaya Orange -väri, joka kulkee laitteen alareunaa pitkin ja taittuu myös puhelimen molemmille kyljille. Papaya Orange -korosteväri on nähtävillä nyt myöskin takaosan kamera-alueen ympärillä sekä Alert Slider -kytkimessä. OnePlus 6T McLaren -versiosta poiketen OnePlus ei hyödynnä takalasissa hiilikuitukuviointia, vaan nyt kuviointi on selvästi poikkeava sekä samalla paremmin havaittavissa. Takakuoressa on myöskin tuttuun tapaan McLarenin logo.

Kokonaisuudessaan OnePlus 7T Pro McLarenin design näyttää hyvältä ja juurikin sellainen mitä rajoitetusti saataville tulevalta erikoisversiolta voikin odottaa.

Ohjelmistopuolella OnePlus on tuonut mukaan kustomoidun McLaren-teeman, joka on yleisilmeeltään tumma ja siinä hyödynnetään myöskin oranssia korostusväriä. OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversiossa on oletuksena täysin erilaiset taustakuvat, animaatiot sekä äänimaailmat.

Enemmän RAM-muistia

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversion teknisiä tietoja.

Teknisesti OnePlus 7T Pro McLaren on kuin perusversiokin, eli näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja sen tarkkuus yltää QHD+ -tasolle. Näyttö perustuu Fluid AMOLED -tekniikkaan ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Kameroita on takaosassa kolme kappaletta ja etukamera on toteutettu pop-up-järjestelmällä. Akun koko on edelleen 4085 milliampeerituntia ja sitä ladataan Warp Charge 30T -latauksella, joka lataa puhelimen tyhjästä täyteen 65 minuutissa.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin tämän hetken tehokkain Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, joka löytyy myös muista uusista OnePlusin puhelimista. RAM-muistin osalta OnePlus 7T Pro McLaren eroaa kuitenkin OnePlus 7T Prosta, sillä muistia on nyt mukavat 12 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa on kuitenkin saman verran, eli 256 gigatavua.

Suomessa OnePlus 7T Pro McLaren on tulossa myyntiin 5. marraskuuta 2019 ja hintaa sillä on 859 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7T Pro McLaren Edition tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,67 tuumaa, QHD+ (3120 x 1440), Fluid AMOLED, 19.5:9-kuvasuhde, 90 Hz
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 855 Plus
 • RAM-muisti: 12 Gt (LPDDR4X)
 • Tallennustila: 256 Gt
 • Pääkamera: 48 MP (pääkamera / Sony IMX586 / f/1.6, 0,8 µm, OIS + EIS) + 16 MP (ultralaajakulma / f/2.2, 117 asteen näkökenttä) + 8 MP (telekamera / f/2.4, 1,0 µm, OIS, 2.87x optinen zoom)
 • Etukamera: 16 MP pop-up (Sony IMX471 / f/2.0, 1,0 µm, EIS)
 • Akku: 4085 mAh, Warp Charge 30T
 • Muuta: USB-C, dual-SIM, NFC, näytönalainen sormenjälkilukija, McLaren-teema
 • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (OxygenOS 10.0)
 • Rakenne: alumiinikehys, Gorilla Glass 5 -lasipinnat
 • Mitat: 162,6 x 75,9 x 8,8 mm
 • Paino: 206 g
 • Värit: Musta

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus