OnePlusYleinen

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro saivat uuden OxygenOS 11.0.9.9 -päivityksen – OnePlus 8T sai OxygenOS 11.0.11.11 -päivityksen

OnePlus 8T

OnePlus on laittanut jakoon pienen päivityksen yhtiön viime vuoden huippupuhelimille. OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro saivat OxygenOS 11.0.9.9 -päivityksen ja OnePlus 8T sai OxygenOS 11.0.11.11 -päivityksen. Päivityksissä OnePlus keskittyy pääasiassa tietoturvan parantamiseen.

Kaikille puhelimille päivityksen sisältö on sama versionumerosta riippumatta. Päivitys lisää puhelimiin Googlen kehittämän Files-sovelluksen sekä päivittää Googlen lokakuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen kerrotaan sisältävän myös parannuksia järjestelmän vakauteen ja se korjaa tunnettuja ongelmia. Alapuolella on OnePlussan ilmoittama listaus kokonaisuudessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

  • Järjestelmä
    • Lisätty Files by Google
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjauksen taso lokakuulle 2021
    • Parannettu järjestelmän vakautta
    • Korjattu tunnettuja ongelmia

Uutta OxygenOS 11.0.9.9/11.0.11.11 -päivitystä jaetaan OnePlus 8-, OnePlus 8 Pro- ja OnePlus 8T -puhelimien käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Lähde: OnePlus Forum 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus