HonorYleinen

Honor Play 5 Vitality Edition julkaistaan 25. lokakuuta – ensimmäinen kuva julkaistiin jo nyt

Honor tulee julkaisemaan ensi viikolla kotimarkkinoillaan Kiinassa jälleen uuden edullisemman hintapisteen älypuhelimen, joka kantaa tällä kertaa nimeä Honor Play 5 Vitality Edition. Puhelin julkaistaan virallisesti maanantaina 25. lokakuuta ja tänään Honor on julkaissut laitteesta myös ensimmäisen kuvan.

Kuvan perusteella Honor Play 5 Vitality Edition olisi jokseenkin samanlainen laite kuin Honor X20, mutta selvästi karsitumpana. Puhelimen takaosassa on suuri neliömäinen kamera-alue, jossa nähdään kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Lisäksi kuva vahvistaa puhelimen tarjoavan 5G-yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään muuta kuvasta ei paljastu, mutta todennäköisesti lähipäivinä Honor tulee tuttuun tapaan paljastamaan laitteen tietoja yksitellen ennen julkaisua. Honorilta on odotettu lähiviikkojen aikana myös uusia Honor X30i- ja Honor X30 Max -älypuhelimia, mutta niitä ei todennäköisesti julkaista vielä 25. lokakuuta.

Lähde: Weibo (Honor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor