OnePlusYleinen

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversio julkaistaan Kiinassa 2. marraskuuta

OnePlus julkaisi hiljattain yhtiön tuoreimman OnePlus 8T -huippupuhelimen, mutta Kiinassa puhelimesta tullaan julkaisemaan myös Cyberpunk 2077 -erikoisversio. Tänään OnePlus on vahvistanut, että uusi erikoisversio tullaan julkaisemaan 2. marraskuuta Kiinassa, mutta toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi viikolla julkaistavasta OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversiosta ei tiedetä toistaiseksi kovinkaan paljoa, mutta OnePlus on julkaissut joitakin vihjailevia kuvia jo etukäteen. Kuvista voidaan päätellä, että erikoisversiossa olisi leveä laatikkomainen kamera-alue, jossa on neloiskamera, mutta myös LED-salamat ja Cyberpunk 2077 -brändäys.

Koska tuleva erikoisversio on saanut inspiraationsa Cyberpunk-videopelistä, niin OnePlus tulee tarjoamaan puhelimessa myös eksklusiivisia ohjelmistomuokkauksia. Puhelimeen on lupa odottaa muun muassa henkeen sopivaa teemaa sekä äänimaailmoja. Teknisien tietojen odotetaan kuitenkin olevan identtiset OnePlus 8T -perusversion kanssa, eikä suuria muutoksia ole tulossa. OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversiosta odotetaan 12 + 256 gigatavun muistivarianttia.

Lähde: Weibo (OnePlus / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus