NokiaYleinen

Nokian älytelevisiot saapuvat myyntiin Euroopassa

Nokia-merkkiset älytelevisiot tulevat saataville myös Euroopassa ennen joulua. Aluksi televisiot tulevat saataville Saksassa, Itävallassa sekä Sveitsissä, ja valikoimaan kuuluu televisioita aina 32 ja 75 tuuman väliltä, joiden lisäksi valikoimassa on Nokia Android TV -suoratoistolaite. Nokia-televisioiden Euroopan valloituksen taustalla on itävaltalainen yritys StreamView GmbH.

StreamView GmbH on ilmoittanut aloittaneensa strategisen yhteistyön Nokian kanssa. Sopimuksen mukaan StreamViewillä on yksinoikeus Nokia-brändisten televisioiden myynnistä Euroopassa. Kaikissa Nokia-televisioissa on Android TV -käyttöjärjestelmä sekä suositut sovellukset, kuten Netflix, Prime Video, Disney+ sekä YouTube. Sovelluksia voidaan ladata Google Play -sovelluskaupan kautta. Lisäksi kaikissa Nokia-televisiotuotteissa on Chromecast-ominaisuus, joten esimerkiksi sisältöä voidaan toistaa myös puhelimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nokian tuotemerkin tuominen älytelevisiotuotteisiin Euroopassa on merkittävä virstanpylväs, ja olemme iloisia siitä, että StreamView edustaa tuotemerkkiämme noissa kategorioissa. StreamView tarjoaa uusia kokemuksia uudelle yleisölle kaikkialla Euroopassa hyödyntämällä Nokian tuotemerkin periaatteita ja ihmisten odotuksia Nokia-brändätyistä laitteista.”, kommentoi Nokia Brand Partnerships -yksikön johtaja Vipul Mehrotra.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät nimitettiin Nokian älytelevisioiden ja digisovittimien yksinomaiseksi tuotemerkin lisenssisaajaksi Euroopassa ja olemme sitoutuneet tuomaan parhaan käyttökokemuksen Nokia-brändättyihin älytelevisiotuoteryhmiin.”, kommentoi StreamViewin varatoimitusjohtaja Jari Eronen.

Nokia solmi jo vuonna 2019 sopimuksen Flipkartin kanssa Nokia-älytelevisioiden valmistamisesta ja myymisestä Intiassa. Nyt Euroopassa myyntiin tulevat televisiot ovat kuitenkin eri laitteita kuin Intiassa myynnissä olevat televisiot. Nokian merkkiä kantavat älytelevisiot tulevat saataville Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä nokia.streamview.com -sivuston kautta sekä TV- ja elektroniikkamyymälöiden kautta.

Lähde: StreamViewin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia