OnePlusYleinen

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversio julkaistiin Kiinassa

OnePlus on julkaissut tänään odotuksien mukaisesti uuden erikoisversion OnePlus 8T -puhelimesta kotimarkkinoillaan Kiinassa. Kyseessä on OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversio, joka tulee vain rajallisesti tarjolle.

OnePlus on ottanut erikoisversiossa käyttöön kolmivaiheisen suunnittelun. Laitteen yläreunassa on koko puhelimen levyinen kamera-alue, jossa on tutut kamerat sekä Cyberpunk 2077 -logo. Laitteessa on lisäksi kuvioitu takaosan pinta, jonka reunoja kiertää myös keltainen neonvärinen korostus. OnePlus on myös toteuttanut räätälöidyn suojakuoren, joka vastaa puhelimen ulkoista toteutusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjelmistoon OnePlus on tehnyt myös paljon muutoksia, ja OnePlus 8T Cyberpunk 2077 onkin OnePlussan räätälöidyin erikoisversio. Puhelimessa on pelihenkisiä Live-taustakuvia, jonka lisäksi järjestelmäkuvakkeet on uudistettu vastaamaan pelin neon-värimaailmaa. Lisäksi saapuvien ilmoituksien valoefekti on uudistettu, ja sormenjälkilukijan animaatio vastaa pelin henkeä. OnePlus 8T Cyberpunk 2077 on saanut myös uuden latausanimaation. OnePlus on varustellut erikoisversion myös räätälöidyillä äänimaailmoilla, kuten ilmoitus- ja soittoäänillä.

Teknisesti OnePlus 8T Cyberpunk 2077 on täysin samanlainen kuin normaali OnePlus 8T. Puhelimessa on siis 6,55 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneeli, 120 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimessa on myös Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin neloiskamera, 4500 milliampeeritunnin akku sekä tehokas 65 watin pikalataus.

Erikoisversion hinta asettuu 12 + 256 gigatavun varianttina 3999 juaniin, joka on noin 514 euroa. Kiinassa puhelimen myynti alkaa virallisesti 11. marraskuuta, mutta OnePlus ei ole ilmoittanut erikoisversion olevan tulossa saataville Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus