AppleYleinen

Applen ”One more thing” -julkaisutilaisuus järjestetään 10. marraskuuta – odotuksissa uudet MacBookit sekä AirTags

Apple on tänään vahvistanut järjestävänsä jälleen 10. marraskuuta julkaisutilaisuuden, joka kulkee viitetekstillä ”One more thing”. Apple on jo syyskuussa julkaissut uudet Apple Watch -älykellot sekä iPad-tabletin, jonka lisäksi iPhone 12 -puhelimien julkaisu järjestettiin lokakuussa.

Ensi viikon tiistaina 10. marraskuuta Apple tulee odotuksien mukaan julkaisemaan jopa vuoden viimeiset uutuuslaitteensa. Applelta odotetaan muun muassa 12 tuuman MacBook -kannettavaa sekä parempaa 13 tuuman MacBook Prota. Apple on tietojen mukaan työstänyt myös 14 tuumaista MacBook Prota, mutta sen julkaisua ei todennäköisesti vielä ensi viikolla nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Apple saattaa esitellä omaan Apple Silicon -piiriin perustuvan MacBook Airin sekä 16 tuumaisen MacBook Pron. Apple on luvannut tuoda omat piirit läppäreihin kuluvan vuoden aikana, joten 10. marraskuuta on ajankohdallisesti järkevä.

Applelta on odotettu jo useamman kuukauden ajan AirTags-lisälaitetta, joka on pienikokoinen paikannin. Laitteessa pitäisi olla ultra wideband -teknologia, jonka avulla pystytään takaamaan hyvin tarkka sijainti, missä AirTags on. Yksi mahdollinen julkaistava tuote on myös korvat peittävät AirPod Studio -kuulokkeet, mutta joissain huhuissa julkaisua on kuitenkin povattu vasta ensi vuonna.

Apple tulee siis julkaisemaan 10. marraskuuta jotain uutta, mutta aivan vielä ei ole täysin tarkkaan tiedossa, mitä on lopulta luvassa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta ylikalliit Applen turhakkeet.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple