OnePlusYleinen

OnePlus 8T on yksi ensimmäisistä Android 11 -puhelimista

OnePlus on vahvistanut virallisella foorumilla julkaistussa postauksessa, että yhtiön tuleva OnePlus 8T tulee saamaan Googlen tuoreimman Android 11 -käyttöjärjestelmän. OnePlus on kehittänyt Android 11 -käyttöjärjestelmän päälle myös yhtiön oman OxygenOS 11 -käyttöliittymän.

OxygenOS 11 -käyttöliittymän sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän käyttäminen OnePlus 8T -puhelimessa tarkoittaa siis sitä, että OnePlus on yksi ensimmäisistä valmistajista, joka tulee julkaisemaan uuden puhelimen perustuen Android 11 -versioon. Todennäköisesti aivan ensimmäisenä OnePlus ei pysty olemaan, sillä Google tulee julkaisemaan itse uusia puhelimia todella pian, joissa on esiasennettuna Android 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden OxygenOS 11 -käyttöliittymän kerrotaan tarjoavan nopeampi ja sulavampi lippulaivakokemus. OnePlus kertoo olevan myös keskittyneen ohjelmiston ja tekniikan sulavaan keskinäiseen toimivuuteen. Esimerkiksi yhdellä kädellä käyttämistä on parannettu, jonka lisäksi 120 hertsin näyttöpaneelilla käyttöliittymän kokemus on miellyttävä.

Tällä kertaa OxygenOS 11 -käyttöliittymässä OnePlus on ottanut hieman oppia Samsungin puhelimissa nähdystä One UI -käyttöliittymästä. OnePlus on päivittänyt yleisilmettä rankalla kädellä ja käyttöliittymän elementtejä on siirretty alaspäin, jotta niihin yletyttäisiin selvästi paremmin yhdellä kädellä. OnePlus on myös tehnyt Always-on-display-ominaisuudesta aikaisempaa kustomoitavamman.

OnePlus 8T -puhelin tullaan julkaisemaan virallisesti parin viikon päästä 14. lokakuuta.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus