OnePlusYleinen

Vahvistus tuli: OnePlus 8T Prota ei ole tulossa – uutta edullisempaa OnePlus Nord -puhelinta vihjataan jo

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlussalta nähtiin viime vuonna kaksi uutta huippupuhelinta niin keväällä kuin loppuvuodestakin, mutta nyt tähän on tulossa jälleen muutosta. Jo aikaisemmin huhuttiin, että tänä vuonna ei tultaisi näkemään OnePlus 8T Pro -puhelinta, joka on nyt myös vahvistettu OnePlussan toimitusjohtajan toimesta. Uuden todellisen huippupuhelimen tilalla tullaan näkemään kuitenkin edullinen Nord-malliston puhelin.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut henkilökohtaisella Weibo-tilillänsä, että uutta OnePlus 8T Prota ei ole tulossa. Keväällä julkaistu OnePlus 8 Pro jatkaa yhtiön huippupuhelimena siis mahdollisesti ensi kevääseen asti, jolloin odotettavissa on vasta uusi pro-tason puhelin. Yhtiö tulee kuitenkin lanseeraamaan 14. lokakuuta OnePlus 8T -puhelimen, joka on seuraaja keväällä esitellylle OnePlus 8 -mallille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka uutta todellista huippupuhelinta ei tullakaan näkemään, niin uusia edullisempia OnePlus-puhelimia on lupa odottaa. OnePlussalta on huhuttu muun muassa noin 300 euron hintaista Snapdragon 690 -piiriin perustuvaa 5G-puhelinta, jonka lisäksi huhuissa on ollut 200 euron hintainen Snapdragon 460 -piiriin perustuva halpapuhelin.

 

View this post on Instagram

 

#ComingSoon

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

A post shared by OnePlus Nord (@oneplus.nord) on


OnePlus on ruvennut vihjailemaan OnePlus 8T -puhelimen rinnalla myöskin OnePlus Nordin Instagram-tilillä uudesta Nord-puhelimesta. Kuvassa nähdään piirretty OnePlussan logo, jonka kuvatekstinä on ”Tulossa pian”, mikä on vahva viittaus myös uuteen edullisempaan puhelimeen.

Huhuissa puhelimeen on odotettu muun muassa 6,49 tuuman suuruista Full HD+ -tasoista näyttöpaneelia, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa odotetaan olevan myös 64 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kaksi 2 megapikselin kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole varmaa, onko OnePlus aikeissaan julkaista OnePlus 8T -puhelimen rinnalla 14. lokakuuta myös muita uusia puhelimia. OnePlussalta on huhuttu kolmen uuden puhelimen ohella myös älykelloa sekä uusia kuulokkeita.

Lähde: Weibo (Pete Lau, kiinaksi), Instagram (OnePlus Nord)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Vahvistus tuli: ketään ei kiinnosta.

  2. Olisi mielenkiintoista tietää mikä tätä oman elämänsä sankaria mahtaa kiinnostaa? Kommenttien arvo jopa internetin standardeilla on nolla. Mutta itse asiaan. Pro-mallin julkistussykli on varmasti realistisempi vuoden kuin puolen vuoden välein.

  3. Nii, mietippä sitä jos osaat. ⬆️ 🤭

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus