OnePlusYleinen

OnePlus 9 -sarjan huippupuhelimet julkaistaan kello 16.00 – katso julkaisua suorana täältä!

OnePlus tulee julkaisemaan pitkään odotetut OnePlus 9 -sarjan älypuhelimet tänään 23. maaliskuuta kello 16.00 Suomen aikaa. Tilaisuuden aikana odotetaan globaaleille markkinoille OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -älypuhelimia sekä OnePlus Watch -älykelloa. Valikoiduilla markkinoilla OnePlus on kertonut esittelevänsä myös OnePlus 9R -älypuhelimen, joka nähdään todennäköisesti myynnissä vain Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisutilaisuuden keskiössä tiedetään olevan kamera, sillä OnePlus on aloittanut strategisen yhteistyön kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro tulevat saamaan OnePlussan antamien ennakkotietojen mukaan Sonyn kehittämät 48 ja 50 megapikselin pää- ja ultralaajakulmakamerat. Puhelimien on kerrottu saavan myös Fluid Display 2.0 -näytöt, Warp Charge 65T -pikalatauksen sekä langattoman Warp Charge 50 Wireless -pikalatauksen.

Kaikki tarkemmat tiedot paljastuvat kuitenkin julkaisussa, joka lähetetään suorana YouTuben välityksellä kello 16.00 Suomen aikaa. Tilaisuutta on mahdollista seurata esimerkiksi alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus