OnePlusYleinen

OnePlus 9 -sarjan kysyntä rikkoi ennätyksiä – Euroopassa ennakkomyynti 140 prosenttia vilkkaampaa kuin aikaisemmin

OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro

OnePlus julkaisi aikaisemmin tällä viikolla uudet OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -älypuhelimet globaalisti sekä myös kotimarkkinoillaan Kiinassa. Nyt OnePlus on kertonut hieman huippupuhelimiensa saamasta vastaanotosta, joka on nähtävästi ollut varsin positiivinen. OnePlus aloitti uutuuspuhelimien ennakkomyynnin heti julkaisun jälkeen globaalisti ja ensimmäiset toimitukset käynnistyvät 31. maaliskuuta.

OnePlussan julkaisemien tietojen mukaan kotimarkkinoilla Kiinassa OnePlus 9 -malliston älypuhelimien ennakkomyynti oli 300 prosenttia suurempaa ensimmäisen minuutin aikana kuin viime vuonna OnePlus 8 -mallistolla. Myös Euroopassa ennakkomyynti on lähtenyt vilkkaasti käyntiin, sillä OnePlussan mukaan Euroopassa ennakkotilaukset ovat kasvaneet 140 prosentilla verrattuna OnePlus 8 -sarjaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Pohjois-Amerikassa OnePlus on saavuttanut kasvua, sillä ennakkomyynti on ollut 95,6 prosenttia suurempaa kuin verrattuna OnePlus 8 -sarjaan. Lisäksi OnePlus 9 -malliston puhelimet on myyty loppuun Intian markkinoilla vain 2 tunnissa.

Globaalisti OnePlus esitteli Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin perustuvat OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -älypuhelimet, joissa on yhteistyössä ruotsalaisen kameravalmistajan Hasselbladin kanssa kehitetyt kamerat. Intiassa OnePlus esitteli lisäksi edullisemman OnePlus 9R -älypuhelimen, jossa on Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri. SuomiMobiilin kattavan arvostelun OnePlus 9 -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (OnePlus, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus