OnePlusYleinen

OnePlus 9RT julkaistiin – tarjoaa Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näytön ja ColorOS 12 -käyttöliittymän

Kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus on tänään julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden OnePlus 9RT -älypuhelimen. Kyseessä on vain muutamille markkinoille suunnattu uutuuspuhelin, jota tuskin tullaan näkemään myynnissä Euroopassa. OnePlus 9RT on seuraaja keväällä julkaistulle OnePlus 9R -puhelimelle ja tällä kertaa OnePlus on keskittynyt päivittämään muutamia ominaisuuksia.

Uutuuspuhelimen näyttö on kooltaan 6,62 tuumaa ja se perustuu Samsungin kehittämään E4 AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 600 hertsin kosketusherkkyys. OnePlus 9RT:n näyttö on kauttaaltaan tasainen ja siinä on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT -puhelimen tehoista on vastaamassa Qualcommin tämän vuoden Snapdragon 888 -huippupiiri. Lisäksi OnePlus 9RT tarjoaa 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. RAM-muisti perustuu tehokkaaseen LPDDR5-standardiin sekä tallennustilana hyödynnetään UFS 3.1 -standardia. Puhelimen RAM-muistia voidaan laajentaa peräti 7 gigatavun virtuaalisella RAM-muistilla.

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tarjoaa 50 megapikselin Sony IMX766 -pääkameran, joka on tuttu jo OnePlus 9 -puhelimista. Pääkamerassa on optinen kuvanvakautus. Ultralaajakulmakameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja puhelimessa on myös 2 megapikselin tasoinen mustavalkokamera. OnePlus 9RT:n etuosassa on 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensori.

OnePlus kertoo panostaneensa tällä kertaa myös jäähdytykseen, sillä OnePlus 9RT:n pitäisi pysyä viileänä myös raskaammassa käytössä. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 65 watin tehoisella Warp Charge -pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuva Oppon kehittämä ColorOS 12 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa uusi OnePlus 9RT tulee myynti 8 + 128 gigatavun, 8 + 256 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versioissa. Hintaa on edullisimmillaan 3299 juania, mikä on suoraan muunnettuna 443 euroa. Tarjolla on kaksi väriversio, jotka ovat musta ja hopea. Myöhemmin marraskuussa myyntiin tulee kolmas väriversio, joka on vihreä.

Lähde: OnePlus 9RT -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus