OnePlusYleinen

OnePlus esitteli uudet täyslangattomat Buds Z2 -kuulokkeet melunvaimennuksella

OnePlus on esitellyt uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet, jotka ovat seuraajat viime vuoden OnePlus Buds Z -kuulokkeille. Uutuuskuulokkeet tarjoavat edullisemmassa paketissa muun muassa OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden ominaisuuksia.

Uutuuskuulokkeet on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen ja musta. Ulkoisesti kuulokkeet ovat pitkälti samanlaiset kuin edeltäjänsä, eikä suuria uudistuksia nähdä. OnePlus luottaa tulpalliseen rakenteeseen ja latauskotelo on pitkulainen. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet painavat vain 4,5 grammaa ja latauskotelo 40,5 grammaa. Kuulokkeiden mitoiksi on ilmoitettu 33 x 22,44 x 21,8 millimetriä ja latauskotelon mitoiksi 73,15 x 36,80 x 29,07 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät ja latauskotelolle luvataan IPX4-luokitus. Latauskotelo sisältää USB-C-latausliittimen ja kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys sekä 10 metrin toimintaetäisyys.

Äänentoisto on 11 mm elementin varassa ja tuettuna on 40 desibelin aktiivinen taustamelun vaimennus 3 mikrofonin ansiosta. Kuulokkeissa on sisäänrakennettuna 40 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelo tarjoaa kookkaan 520 milliampeeritunnin akun. Vuodon mukaan kuulokkeet latautuvat tyhjästä täyteen 90 minuutissa. OnePlus tulee lupaamaan kuulokkeille lisäksi 5 tunnin akunkeston melunvaimennuksella ja 7 tunnin akunkeston ilman sitä. Latauskotelo nostaa akunkeston parhaimmillaan 38 tuntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet maksavat 499 juania, joka vastaa 67 euroa. Kuulokkeita odotetaan myös globaalisti tarjolle, mutta toistaiseksi saatavuudesta ei ole ilmoitettu.

Lähde: OnePlus Buds Z2 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus