OnePlusYleinen

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet esiteltiin virallisesti – 49 desibelin melunvaimennus ja jopa 44 tunnin akku

OnePlus Buds 3

OnePlus on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet OnePlus Buds 3 -kuulokkeet, jotka nähtiin OnePlus Ace 3 -puhelimen rinnalla.

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet ovat saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä merensininen. Muotoilu on tuttua OnePlussaa, sillä latauskotelo on korurasian mallinen ja kuulokkeissa on tulpallinen toteutus. Kuulokkeet painavat 4,8 grammaa ja mukana on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaadusta vastaa 10,4 millimetrin kokoiset kaiutinelementit. Melunvaimennus on myös tuettuna, ja OnePlus Buds 3:n luvataan vaimentavan melua aina 49 desibeliin asti. Kuulokkeet tukevat myös 3D-tilaäänitehostetta sekä LDHC 5.0 -tekniikkaa. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -tuki sekä kantaman luvataan olevan 10 metriä.

Kuulokkeissa on sisäänrakennettuna kolme mikrofonia, joiden avulla OnePlus on toteuttanut tekoälyavusteiden melunvaimennuksen myös puheluiden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on jopa 44 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeiden akku on 58 milliampeeritunnin kokoinen ja latauskotelossa on 520 milliampeeritunnin akku. Melunvaimennuksen kanssa kuulokkeiden akku kestää 6,5 tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 28 tuntia. Ilman melunvaimennusta akku riittää 10 tunniksi. Latausaika on noin 80 minuuttia.

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet tulevat myyntiin aluksi Kiinassa. Hintaa niillä on 499 juania, joka vastaa 64 euroa.

Lähde: OnePlus Buds 3 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus