OnePlusYleinen

99 euron hintaiset OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet julkaistiin – myynti alkaa 20. joulukuuta

OnePlus on tänään esitellyt globaaleilla markkinoilla uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet, jotka julkaistiin brändin kotimarkkinoilla Kiinassa jo lokakuussa. Kyseessä ovat mielenkiintoiset täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelun vaimennus. Kuulokkeet tulevat myyntiin vielä tänä vuonna 99 euron hintaan.

SuomiMobiilissa uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet on jo testattu ja kattavan arvostelun niistä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

 ”Buds Z2 on tärkeä virstanpylväs OnePlussan audiotuotteiden kasvavassa valikoimassa”, sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja. ”OnePlus Buds Z2 tarjoaa aktiivisen melunvaimennusteknologian, laadukkaan äänikokemuksen ja poikkeuksellisen akun keston kohtuulliseen hintaan”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeet on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen Pearl White ja musta Obsidian Black. Ulkoisesti kuulokkeet ovat pitkälti samanlaiset kuin edeltäjänsä, eikä suuria uudistuksia nähdä. OnePlus luottaa tulpalliseen rakenteeseen ja latauskotelo on pitkulainen. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet painavat vain 4,5 grammaa ja latauskotelo 40,5 grammaa. Kuulokkeiden mitoiksi on ilmoitettu 33 x 22,44 x 21,8 millimetriä ja latauskotelon mitoiksi 73,15 x 36,80 x 29,07 millimetriä.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät ja latauskotelolle luvataan IPX4-luokitus. Latauskotelo sisältää USB-C-latausliittimen ja kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys sekä 10 metrin toimintaetäisyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet tarjoavat 40 dB:n melunvaimennuksen, jolloin käyttäjät voivat kuunnella musiikkia ilman suurempia ympäristön melun häiriöitä. OnePlus Buds Z2:ssa on myös samat 11 mm:n dynaamiset elementit kuin OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa, tarjoten käyttäjille täyteläisen basson, terävän diskantin ja Dolby Atmos -tuen. Myös läpinäkyvyystila on saatavilla OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa, kun käyttäjät haluavat kuunnella musiikkia tai podcasteja mutta samalla pysyä tarkasti kuulolla mitä ympärillä tapahtuu.

Kuulokkeissa on sisäänrakennettuna 40 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelo tarjoaa kookkaan 520 milliampeeritunnin akun. Kuulokkeet latautuvat tyhjästä täyteen 90 minuutissa. OnePlus lupaa kuulokkeille lisäksi 5 tunnin akunkeston melunvaimennuksella ja 7 tunnin akunkeston ilman sitä. Latauskotelo nostaa akunkeston parhaimmillaan 38 tuntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet toimivat ilman mitään sovelluksia OnePlussan omilla puhelimilla, mutta muilla Android- ja iOS-puhelimilla suositellaan käytettäväksi Oppon HeyMelody-sovellusta. Kyseinen sovellus mahdollistaa OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden asetuksien ja melunvaimennuksen hallinnan sekä laitteiden päivittämisen.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat olleet ennakkomyynnissä jo Red Cable Clubin jäsenille, mutta varsinainen myynti alkaa 20. joulukuuta. Hintaa kuulokkeilla on 99 euroa ja aluksi saatavilla on vain valkoinen väriversio. OnePlussan mukaan mustan väriversion myynti alkaa tammikuussa 2022.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus