OnePlusYleinen

OnePlus esitteli uuden Olive Green -värin Bullets Wireless 2 -kuulokkeistaan

OnePlus 7T -puhelimen rinnalla tänään on esitelty uusi Olive Green -väriversio keväällä julkaistuista OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeista. Uusi Olive Green -väriversio ei ole teknisesti erilaisempi kuin jo myynnissä olevat Bullets Wireless 2 -kuulokkeet, mutta mukana tuleva kuulokkeiden suojakotelo on saanut pienen päivityksen.

Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden luvataan tarjoavan erinomaisen äänikokemuksen kolmiosaisen rakenteen ansiosta. Kuulokkeet on varusteltu kahdella liikkuvalla rautalevyllä, joiden avulla voidaan tuottaa herkkiä ja teräviä ääniä diskantissa. Lisäksi kuulokkeissa on entistä parempi bassontoisto sekä tuki aptX HD -äänenpakkausmenetelmälle. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.0. Kuulokkeiden rakenteen kerrotaan olevan molekyylitasolla kiillotettua ruostumatonta terästä. OnePlus lisäksi kertoo halunneensa tehdä kuulokkeiden muotoilusta mahdollisimman luonnollisen, jotta ne sopisivat korviin täydellisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bullets Wireless 2 tukee myöskin Warp Charge -tekniikkaa, jonka luvataan nopeuttavan lataamista 100 prosentilla verrattuna edeltäjäversioon. Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 10 tuntia musiikintoistoa vain 10 minuutin lataamisen jälkeen. Kuulokkeissa on myöskin tuttu Quick Pair -toiminnallisuus, joka on kehitetty nopeaan yhdistämiseen OnePlus-puhelimien kanssa. Ominaisuuden avulla ilmoitus kuulokkeista tulee heti OnePlus-puhelimeen, minkä jälkeen yhdistäminen on helppoa. Kuulokkeissa on myös magneettinen liitin, jonka avulla kuulokkeiden musiikintoisto pysähtyy tai jatkuu automaattisesti. Bullets Wireless 2 -kuulokkeet tukevat myös kahta eri yhdistettyä laitetta. Kuulokkeiden pikavalintapainiketta kahdesti painaessa kuulokkeet katkaisevat yhteyden nykyiseen laitteeseen ja muodostaa yhteyden toisen viimeksi käytetyn laitteen kanssa.

Toistaiseksi OnePlus ei ole vahvistanut milloin Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden uusi Olive Green -väriversio tulee myyntiin Euroopassa. Todennäköisesti hinta- ja saatavuustiedot paljastetaan 10. lokakuuta Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa. Aikaisemmin kuulokkeet ovat olleet myynnissä ainoastaan mustassa väriversiossa 99 euron hintaisena.

OnePlus Bullets Wireless Olive Green -värissä.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus