OnePlusYleinen

OnePlus esittelee huomenna Nord-puhelimesta erikoisversion – todennäköisesti uusi Gray Ash -värivariantti

OnePlus julkaisi kesällä uuden OnePlus Nord -puhelimen, joka edustaa yhtiön uutta keskihintaluokan mallistoa. Puhelimen julkaisun aikaan julkaistiin kaksi väriversiota, mutta huomenna puhelimesta on luvassa todennäköisesti uusi väriversio.

Twitterissä OnePlus on virallisella tilillänsä ruvennut vihjailemaan, että OnePlus Nordista julkaistaisiin uusi Special Edition -erikoisversio, joka on todennäköisesti kuitenkin sama puhelin vain uudella viimeistelyllä. OnePlussan julkaisemat vihjailevat kuvat kertovat erikoisversion takaosassa olevan mahdollisesti sandstone-pinta, joka nähtiin yhtiön alkuaikoina puhelimien yhtenä versiona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin OxygenOS-käyttöliittymän koodista on paljastunut, että OnePlus on työstänyt Nord-puhelimesta myös Gray Ash -väriversiota, joka voi olla hyvinkin huomenna julkaistavan väriversion nimi.

OnePlus Nord on myynnissä tällä hetkellä Blue Marble- ja Gray Onyx -väreissä, joten kolmas versio näiden rinnalle on varmasti tervetullut. OnePlus Nord Special Edition -versio julkaistaan huomenna 14. lokakuuta yhdessä OnePlus 8T -puhelimen rinnalla. OnePlussalta odotetaan huomenna myös uusia Buds Z -täyslangattomia nappikuulokkeita, kun taasen kokonaan uusia Nord-puhelimia odotetaan vasta lokakuun lopulla.


Lähde: Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus