HuaweiYleinen

Huawei julkaisee Mate 40 -puhelimien rinnalla myös uudet FreeBuds Studio -kuulokkeet

Huawei kertoi viime viikon lopulla, että yhtiö tulee julkaisemaan uudet Mate 40 -malliston älypuhelimet 22. lokakuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Nyt Huawei on myös vahvistanut julkaisevansa huippupuhelimien rinnalla lisäksi FreeBuds Studio -kuulokkeet.

FreeBuds Studio -kuulokkeet on nähty jo aikaisemminkin kuvissa, sillä kuulokkeet paljastuivat jo muutama viikko sitten Huawein omasta Ai Life -sovelluksesta. Kyseessä ovat korvat peittävät sangalliset kuulokkeet, eikä nappikuulokkeet, jollaisia monet FreeBuds-malliston kuulokkeet ovat olleet. FreeBuds Studio -kuulokkeiden odotetaan tarjoavan erinomaisen äänentoiston. Valitettavasti kuulokkeista ei tiedetä kovinkaan paljoa yksityiskohtia vielä.

Huawei FreeBuds Studio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Varmaa tällä hetkellä on, että Mate 40 -puhelimien kanssa ensi viikolla 22. lokakuuta tullaan näkemään myös FreeBuds Studio -kuulokkeet. Huawei on vihjannut kuulokkeista muun muassa Suomen Facebook-tilillä, jossa kuulokkeiden kerrotaan tuovan mukanaan uuden aikakauden, häikäisevän äänimaailman ja tehokkaan melunvaimennuksen.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei