OnePlusYleinen

OnePlus esitteli myös Warp Charge 30 Wireless -latausalustan sekä Bullets Wireless Z -kuulokkeet

OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimien ohella OnePlus on esitellyt tänään myöskin Warp Charge 30 Wireless -langattoman latausalustan sekä Bullets Wireless Z -kuulokkeet. OnePlus 8 Pro on ensimmäinen OnePlus-puhelin, jossa on tuki langattomalle lataukselle ja nyt 30 watin pikalataus onnistuu ainoastaan OnePlussan oman latausalustan kautta. OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet ovat alle 50 euron hintaluokkaan sijoittuvat Bluetooth-kuulokkeet.

Langaton latausalusta on varsi perinteikäs valkoinen, johon OnePlus 8 Pro istuu tukevasti. Latausalustan avulla voidaan ladata maksimissaan 30 watin pikalatauksella, ja tyhjästä puolilleen akku latautuu vain 30 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lataustelakassa on yksi ilmoitusvalo, joka ilmoittaa muun muassa latauksesta, virheestä tai siitä onko akku jo täysi. Telakassa on myöskin tuuletin, joka pitää hieman ääntä jäähdyttäessään latauksessa syntyvää lämpöä. OnePlus on kehittänyt myös ominaisuuden, jolloin lataustehoa hidastetaan yöllä, jotta lataustelakan ei tarvitse käyttää jäähdytystä.

Suomessa OnePlussan oma latausalusta on tulossa myyntiin 69,95 euron hintaan ja toimitukset alkavat 21. huhtikuuta 2020.

Bullets Wireless Z on OnePlussan uusin versio suositusta langattomien kuulokkeiden sarjasta, joka on suunniteltu tyydyttämään musiikinhimo ja yksinkertaistamaan kuuntelukokemus. Kuulokkeet ovat hyvin lähellä viime vuonna nähtyjä Bullets Wireless 2 -kuulokkeita, mutta nyt  astetta edullisemmassa hintapisteessä.

Kuulokkeet tukevat muun muassa nopeaa pikalatausta, sillä 10 minuutin latauksella kevyet ja kätevät nappikuulokkeet toistavat musiikkia jopa 10 tuntia. Täyteen lataaminen takaa 20 tunnin akunkeston.

Myyntiin OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet ovat tulossa neljässä värissä, jotka ovat musta, sininen, mintunvihreä ja valkoinen. Hintaa kuulokkeilla on 49,95 euroa ja myynti alkaa 21. huhtikuuta 2020.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus