OnePlusYleinen

OnePlus 7T:n myynti jatkuu uusien OnePlus 8 -puhelimien rinnalla

OnePlus 7T, OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 -sarjan älypuhelimet tulevat Suomessa virallisesti myyntiin 21. huhtikuuta, mutta OnePlus tulee jatkamaan myös viime vuonna julkaistun OnePlus 7T -puhelimen myyntiä. Aikaisempina vuosina OnePlus on tuonut uudet puhelimet myyntiin, ja samalla lopettanut vanhojen mallien myynnin. Tällä kertaa yhtiö on päättänyt tehdä poikkeuksen ja tarjoaa OnePlus 7T -puhelinta edelleen hieman edullisempaan hintaan.

Viime vuoden lokakuussa esiteltiin OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimet, joiden hinnat asettuivat 609 ja 759 euroon. OnePlus tulee tiputtamaan OnePlus 7T Pron pois valikoimastaan, mutta OnePlus 7T -mallin myynti jatkuu edelleen OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimien rinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7T on ollut jo monesti houkuttelevissa tarjouksissa ja tällä hetkellä hinnoittelu asettuu Suomessa 549 euroon. OnePlus 7T -puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tarjoaa myös 90 hertsin näyttöpaneelin, monipuolisen kolmoiskameran sekä nopean Warp Charge 30T -pikalatauksen.

Tällä hetkellä OnePlus-puhelimien valikoima koostuu siis 699-799 euroa maksavasta OnePlus 8 -puhelimesta, 899-999 euroa maksavasta OnePlus 8 Pro -puhelimesta sekä viime vuoden OnePlus 7T -mallista, joka maksaa 549 euroa.

SuomiMobiilin arvostelun OnePlus 7T -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa sekä OnePlus 8 -malleista ensituntumat löytyvät tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus