OnePlusYleinen

OnePlus esittelit myös toisen uutuuden – Tällaiset ovat Bullets Wireless -kuulokkeet

OnePlus 6 ei jäänyt valmistajan ainoaksi uutuudeksi, vaan yhtiö julkaisi myös langattomat ja hyvällä äänenlaadulla varustetut Bullets Wireless -kuulokkeet. Langattomat kuulokkeet ovat tyylikkäät ja kevyet ja tarjoavat  intuitiivisen kokemuksen: kuulokkeet keskeyttävät tarvittaessa musiikin ja jatkavat musiikin toistoa saumattomasti, kun kuulokkeet on magneettisesti liitetty yhteen. OnePlus -pikalatauksen ansiosta kuulokkeet toistavat musiikkia jopa viisi tuntia vain 10 minuutin latauksella.

”Loimme ensimmäisen prototyypin Bullets Wireless -kuulokkeista jo kaksi vuotta sitten. Halusimme kuitenkin kehittää niitä eteenpäin nyt kun käytössämme on paras mahdollinen tekniikka. Suuren äänialueen, OnePlus-pikalatauksen ja säänkestävyyden ansioista, Bullets Wireless on erinomainen lisävaruste”, sanoi OnePlussan perustajajäsen ja toimitusjohtaja Pete Lau.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kevyet Bullets Wireless -kuulokkeet on valmistettu jauhetusta alumiinista. Kuulokkeet kiinnittyvät magneettisesti yhteen, mikä estää haaroittumisen. OnePlus 5 -, 5T – tai 6 -mallin kanssa käytettyinä ne keskeyttävät musiikin toiston automaattisesti, kun ne napsautetaan yhteen. Irrottamalla kuulokkeet uudestaan toisistaan, musiikki jatkuu siitä, mihin se jäi. Myöhemmin tulevan päivityksen myötä käyttäjät voivat myös vastata puheluihin irrottamalla kuulokkeet.

Kestävissä Bullets Wireless -kuulokkeissa on venymistä kestävät kaapelit. Muotoilun ja nestemäisen silikonipäällysteen yhdistelmä tarkoittaa, että ne ovat säänkestäviä arkikäyttöön. Vaikka vettä siis tulisi kaatamalla, musiikki jatkaa soimistaan.  Bullets Wireless -kuulokkeiden mukana tulee vaihdettavat pehmusteet, jotta ne istuvat käyttäjän korvaan mahdollisimman hyvin.

Bullets Wireless -kuulokkeet hyödyntävät Qualcomm aptX -tekniikkaa ja yhdessä tehokkaan laitteiston kanssa ne on viritetty tuottamaan parasta mahdollista äänentoistoa. Suunnittelun rima oli korkealla, sillä OnePlussan edelliset kuulokkeet, Bullets V2, saivat erinomaista palautetta.

Bullets Wireless -kuulokkeet myydään kilpailukykyiseen 69 euron hintaan. Ne ovat saatavana kesäkuun lopussa OnePlus.com-sivustolla.

 

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus