OnePlusYleinen

OnePlus hyppää mukaan AI-kisaan – Päivitys tuo Galaxy S24 -puhelimista tuttuja toimintoja OnePlus 11- ja OnePlus 12 -laitteille

OnePlus 12

OnePlussan uusimmat puhelimet eivät tarjonneet mitään merkittäviä tekoälyinnovaatioita, joista käyttäjät pystyisivät suoraan hyötymään. OnePlus kuitenkin hyppää AI-kisaan mukaan ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa, sillä uusin OnePlus 11- ja OnePlus 12 -puhelimien päivitys tarjoaa tuttuja AI-ominaisuuksia, joita on nähty muun muassa Galaxy S24 -puhelimissa.

Mishaal Rahman on raportoinut X-palvelussa OnePlussan laittaneen jakoon helmikuun ColorOS-päivityksen yhtiön tuoreimmille lippulaivapuhelimille. Kyseessä ei ole mikä tahansa päivitys, vaan sen mukana tulee useita mielenkiintoisia generatiivisella tekoälyllä varusteltuja toimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi uusista ominaisuuksista on nimeltään AI Call Summarizer, joka helpottaa puheluiden kanssa. Ominaisuus kuuntelee puhelun ja tiivistää sen referenssiksi. OnePlussan mukaan ominaisuus voi löytää puheluista tärkeitä tietoja, kuten aikoja, paikkoja ja toimenpiteitä.

OnePlus tarjoaa myös Magic Eraser -tyylisen toiminnon, joka tunnetaan tällä hetkellä nimellä AIGC Remover. Tämä ominaisuus voi poistaa ei-toivotut henkilöt tai kohteet valokuvista tekoälyn avulla, aivan kuten vastaavat vaihtoehdot Googlen ja Samsungin puhelimilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana tulevat uudet tekoälyominaisuudet voivat auttaa käyttäjiä hahmottamaan verkkosisältöä artikkelin yhteenvedon avulla. Lisäksi Breeno Touch on saanut päivityksen, ja se skannaa nyt näytön sisällön ja antaa ehdotuksia niihin liittyvistä palveluista.

Toistaiseksi ominaisuudet ovat saatavilla vain Kiinassa myytyihin OnePlus 11- ja OnePlus 12 -puhelimiin. OnePlus ei ole vielä kertonut aikeista tuoda niitä tarjolle globaaleilla markkinoilla, mutta odotettavasti niitä ei tarvitse kovinkaan kauaa odotella.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus