OnePlusYleinen

OnePlus ja Epic Games esittelivät Fortnite-pelille uuden Creative Island “90” -pelialueen – nyt mahdollisuus päästä pelaamaan minipelejä

OnePlus ja Epic Games ilmoittivat aikaisemmin tällä viikolla yhteistyöstään OnePlus 8 -malliston puhelimien kanssa, sillä OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimilla on ollut mahdollista pelata suosittua Fortnite-peliä 90 fps kuvataajuudella. Nyt OnePlus ja Epic Games ovat ilmoittaneet uuden pelialueen julkaisemisesta, joka pitää sisällänsä mielenkiintoisia minipelejä.

Yhteistyö saa jatkoa, kun Fortniteen on lanseerattu uusi Creative Island -pelialue nimeltä ”90”. Nimi viittaa 90 FPS -kuvataajuuteen ja pelitila koostuu viidestä eri minipelistä, joista jokainen kestää 90 sekuntia. Kaikkien minipelien teemana ovat nopeus ja sulavuus, kuten 90 FPS -kuvataajuudessa. Parhaan kokemuksen saa OnePlussan mukaan pelaamalla OnePlus 8 -sarjan älypuhelimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Minipelit ovat saatavilla kaikille pelaajille maailmanlaajuisesti huomenna 29. toukokuuta kello 17.00 Suomen aikaa. OnePlussan mukaan 16 pelaajalla on mahdollisuus kilpailla nähdäkseen kuka voi kerätä eniten pisteitä viiden minipelin aikana. Pelit sisältävät monenlaisia ympäristöjä ja maastoja. Fortniten viisi minipeliä ovat Color Dash, TNT Run, Skydive Shootout, Terget Prictice sekä Lava Escape.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus