OnePlusYleinen

OnePlus ja Gigantti aloittivat yhteistyön – Suomessa OnePlus-laitteet myyntiin kaikkiin myymälöihin

OnePlus 7T Pro

OnePlus on ilmoittanut tänään yhteistyöstään Gigantin kanssa. Gigantti on jo aloittanut OnePlus-laitteiden myynnin myymälöissään ja verkkokaupassaan. Yhteistyön myötä Gigantti kasvattaa premium-luokan älypuhelinvalikoimaansa. OnePlus laajentaa saatavuuttaan ja vakiinnuttaa asemaansa Pohjoismaiden älypuhelinmarkkinoilla.

OnePlussan ja Gigantin yhteistyösopimus kattaa koko Pohjoismaat, ja myynti on jo alkanut Gigantin myymälöissä ja verkkokaupassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme iloisia tuoreesta yhteistyöstämme ja mahdollisuudesta tuoda OnePlussan huippupuhelimet asiakkaidemme saataville verkkokauppaan ja myymälöihimme kaikissa neljässä Pohjoismaassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajimman valikoiman elektroniikkaa, ja asiakkaamme ovat kyselleet OnePlus-laitteiden perään jo pitkään”, sanoo Gigantin Pohjoismaiden myyntijohtaja Farshad Samsami.

Yhteistyön myötä OnePlus-puhelimien saatavuus paranee merkittävästi: verkkokaupan lisäksi Gigantti myy OnePlussan laitteita Pohjoismaissa yli 400 myymälässä. Suomessa OnePlussan laitteita myydään kaikissa 41 myymälässä.

”Gigantti on Pohjoismaiden suurin elektroniikan jälleenmyyjä ja markkinajohtaja Suomessa. Tavoitteemme ovat korkealla, ja yhteistyömme lisää kierroksia nopeaan kasvuumme Suomessa ja laajemmin Pohjoismaissa. Olemme iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön räjähtävästi tuomalla vastajulkaistun OnePlus 7T -sarjamme Gigantin asiakkaille – tästä on hyvä lähteä liikkeelle”, hehkuttaa OnePlus Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén.

Gigantin laajaan älypuhelinvalikoimaan kuuluu viime kuussa julkaistun OnePlus 7T Series -puhelinsarjan kaikki mallit, eli OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro sekä OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversio. Myynnissä on myös OnePlus 7 -sarjan laitteita sekä tarvikkeita molemmille puhelinsarjoille.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus