OnePlusYleinen

OnePlus taivutetaan nyt virallisesti ”OnePlussan” – ”Ei tämä helppoa ole kenellekään”

OnePlussan Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén

Älypuhelinvalmistaja OnePlus on tänään ottanut virallisesti kantaa Twitterissä keskustelua herättäneeseen yhtiön nimen taivutusmuotoon. Useiden vuosien ajan OnePlus-nimen genetiivimuodon on nähty kirjoitettavan ”OnePlusin” tai ”OnePlussan”, eikä yhtiöllä ole ollut selvää linjausta, kuinka nimi pitäisi kirjoittaa.

OnePlus on itse käyttänyt virallisissa tiedotteissaan usein muotoa ”OnePlusin” ja tietyissä tilanteissa myöskin muotoa ”OnePlussan”. Tänään vahvistus on saatu OnePlussalta suoraan ja nyt OnePlus-nimen genetiivimuoto on virallisesti ”OnePlussan”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ei tämä helppoa ole kenellekään. Jatkuva keskustelu brändimme nimen sijamuodoista on aiheuttanut turhaa mielipahaa jo usean vuoden ajan. Nyt oli oikea aika puhaltaa peli poikki ja tehdä ratkaisuja. Yhteisö on toimintamme ytimessä, ja seuraamme tarkalla korvalla faniemme mietteitä. Suomeksi plussat ovat plussia eikä plusia ja sillä mennään”, kommentoi OnePlussan Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén.

Tiedotteessaan OnePlus on luvannut käyttävänsä jatkossa kaikessa virallisessa suomenkielisessä viestinnässään taivutusmuotoa ”OnePlussan”. Päätöksen kerrotaan olevan herättäneen myöskin ylpeyttä yhtiön sisällä.

”Menestyksemme salaisuus on jatkuvassa kehittymisessä, ja tämä on erinomainen esimerkki Never Settle -asenteestamme. Lupaamme keskittyä jatkossakin asioihin, joilla on merkitystä”, Lampén vakuuttaa.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus