OnePlusYleinen

OnePlus julkaisee uuden puhelimen ja OnePlus TV:n kello 16.30 – Katso tilaisuutta suorana täältä

Kiinalainen OnePlus järjestää tänään Intiassa julkaisutilaisuuden, jonka antimiin odotetaan kuuluvan täysin uusi OnePlus TV -älytelevisio sekä uudet OnePlus 7T -malliston älypuhelimet. Vuotojen mukaan OnePlus saattaisi esitellä tilaisuudessa OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimet. Tilaisuus alkaa kello 16.30 Suomen aikaa ja OnePlus tulee lähettämään tilaisuuden suorana YouTuben kautta.

OnePlus TV:n tiedetään tulevan tarjolle ainakin 55 tuuman kokoisena ja siinä on Android TV -käyttöjärjestelmä. OnePlus on vahvistanut näytön perustuvan QLED-tekniikkaan ja älytelevison kerrotaan olevan ensiaskel yhtiön omassa IoT-ekosysteemissä. Lisäksi Android TV oli ilmeisesti myös ainoa älytelevisioille optimoitu alusta, jonka avulla OnePlus pystyy tarjoamaan ”Fast & Smooth” -kokemuksen. OnePlus 7T -malliston odotetaan rakentuvan OnePlus 7T- ja OnePlus 7T -puhelimista. Tällä kertaa OnePlus 7T -mallin odotetaan saavan suurimmat päivitykset ja OnePlus 7T Pro jää pienemmille uudistuksille verrattuna keväällä julkaistuihin malleihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuus tulee keskittymään ainoastaan Intian markkinoilla julkaistaviin uutuuslaitteisiin ja OnePlus järjestää 10. lokakuuta 2019 Lontoossa julkaisutupahtuman, jossa julkaistaan Euroopassa myyntiin saapuvat laitteet. Tilaisuutta voi seurata suorana alla olevasta YouTube-upotuksesta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:OnePlus