OnePlusYleinen

Viime hetken kuvavuoto: OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro esillä uusissa tuotekuvissa

OnePlus 7T harmaassa värissä / Kuva: WinFuture.de

OnePlusin tulevat älypuhelimet ovat olleet viime viikkoina ja kuukausina aktiivisesti otsikoissa, sillä OnePlus on ripotellut tietoja OnePlus 7T -mallistosta lähes päivittäin. OnePlus järjestää julkaisutilaisuuden Intiassa myöhemmin tänään ja siellä odotetaan OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -malliston ohella myöskin uutta OnePlus TV -älytelevisiota.

Tuoreimman vilauksen OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimiin tarjoaa tällä kertaa saksalainen WinFuture.com -sivusto, joka on julkaissut viralliselta vaikuttavat tuotekuvat molemmista vielä julkaisemattomista uutuuspuhelimista. Kuvissa OnePlus 7T on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja harmaa. OnePlus 7T Pro on esillä ainoastaan sinisessä väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhun perusteella OnePlus 7T saa 6,55 tuuman näytön, jonka tarkkuus on 2400 x 1080 pikseliä. Näytössä nähdään olevan myöskin etukameraa varten tehty pisaramainen lovi ja OnePlus on jo vahvistanut näytön saavan 90 hertsin virkistystaajuuden. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vuotaneiden tietojen perusteella OnePlus 7T saa kolmoiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 12 megapikselin telekamerasta. Akun kerrotaan kasvaneen 3800 milliampeerituntiin.

OnePlus 7T Pro on esillä myöskin vuotokuvissa, joiden perusteella OnePlus ei ole tehnyt suuria muutoksia designiin. Tekniikka on tietojen mukaan hieman päivitetty ja käyttöjärjestelmänä toimii oletuksena Googlen tuorein Android 10.

OnePlus 7T Pro / Kuva: WinFuture.de

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus