OnePlusYleinen

OnePlus julkaisemassa pian uuden edullisemman älypuhelinmalliston – avasi myös uuden ”OnePlusLiteZThing” -Instagram-tilin

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on tänään julkaissut foorumipostauksen, jossa vahvistetaan jälleen kerran uuden älypuhelinmalliston olevan tulossa pian. Laun mukaan luvassa on uusi, edullisempi älypuhelinmallisto, joka tarjoaa premium-tuntuman ja huippuluokan käyttökokemuksen aikaisempaa edullisempaan hintaluokkaan.

Pete Lau kertoo foorumipostauksessaan, että aina kun yhtiö yrittää jotain uutta, niin on aloitettava pienesti. Nyt uusi edullisempi älypuhelinmallisto tullaan julkaisemaan Intiassa sekä Euroopassa. OnePlus kuitenkin suunnittelee edullisempien älypuhelimien julkaisua Pohjois-Amerikassa lähitulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden malliston kehityksestä on vastannut Paul Yu:n vetämä tiimi, joka on johtanut useiden lippulaivatuotteiden suunnittelua ja kehitystä. Lisäksi OnePlus on koonnut joukon nuoria, luovia ja innostuneita OnePlus-työntekijöitä ympäri maailmaa, jotka ovat viime kuukausien ajan väsymättä työskennelleet saadakseen tämän uuden tuotemalliston julkaistua.

OnePlus on avannut myös yksityisen Instagram-tilin, joka kantaa nimeä ”OnePlus Lite Z Thing”, jossa on siis viittaus huhuttuihin puhelimen mallinimiin, joita ovat olleet OnePlus 8 Lite ja OnePlus Z. Tuoreimmissa huhuissa puhelinta on nimitetty nimellä OnePlus Nord. Instagram-tilillä OnePlus kertoo, että toistaiseksi ei ole mitään uutisia uuden puhelimen julkaisun suhteen, mutta kyseisen tilin kautta on mahdollista kuulla uutisista ensimmäisenä, paitsi jos OnePlussalla joku unohtaa prototyypin baariin. Instagram-tili löytyy tämän linkin takaa.

Lähitulevaisuudessa OnePlussalta on lupa odottaa lisätietoja tulevasta uudesta älypuhelinmallistosta, mutta valitettavasti vielä ei ole tarkkaan tiedossa onko OnePlussalta tulossa vain yksi edullinen puhelin, vaiko useampi edullisempi älypuhelin.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eipä ole OnePlus enää sama firma kuin alussa, vain yksi puhelin vuodessa. Joo, kuulokeliitäntä säilyy myös tulevissa puhelimissa. Heti seuraavassa puhelimessa se poistettiin. Ahne mikä ahne. Petturi mikä petturi. Valehtelija firma.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus