HonorYleinen

Honor MagicWatch 2 -älykello sai 85 uutta urheilutoimintoa – myös pieni päivitys Honor Magic Earbuds -kuulokkeille

Honor julkaisi tänään edullisen Honor 9A -puhelimen globaaleille markkinoille ja Suomeen se saapuu heinäkuussa. Uuden puhelimen lisäksi Honor on julkaissut myös päivityksiä jo markkinoilla oleville Honor MagicWatch 2 -kellolle sekä Honor Magic Earbuds -kuulokkeille.

Uusin MagicWatch 2 -päivitys tuo Honorin älykelloon jopa 85 uutta urheilutilaa, jotka sisältävät entistäkin tarkempia seurantaominaisuuksia. Honor MagicWatch 2 julkaistiin vuoden 2019 lopulla ja Suomessa se saapui myyntiin tammikuussa 2020. Kello tarjoaa muun muassa kahden viikon akunkeston, suuren näytön sekä monipuolisia ominaisuuksia. SuomiMobiilin testin kellosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteensä MagicWatch 2 -älykello tarjoaa 100 urheilutilaa eri lajeille – muun muassa 26 fitness-tilaa, 18 vapaa-ajan harrastusta, 19 pallopeliä, 9 vesiurheilulajia, 6 talviurheilulajia ja 8 extreme-urheilulajia. Älykellon teknologian taustalla on Firstbeat, sykeanalytiikkaan keskittynyt suomalainen yritys.

”On hienoa, että lajikohtaiset seurantaominaisuudet ovat lisääntyneet näin runsaasti, se laajentaa myös käyttäjäkuntaa entisestään. Tässä päivityksessä on huomioitu muun muassa suomalaisille rakkaat lajit, hiihto ja golf”, kuvailee Honor Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

MagicWatch 2 -älykellon tarkoitus on tukea ennen kaikkea kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka ottaa huomioon myös stressin ja levon tarpeen. Yksilölliseen dataan perustuva älykello ohjaa kohti aktiivisuuden ja palautumisen sopivaa tasapainoa, ja sen avulla myös omaehtoinen liikkuminen on nyt helpompaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic Earbuds -vastamelukuulokkeet saavat myös oman päivityksensä. Aiemmin tiloja oli kaksi, vastameluvaimennus tai normaali, nyt niiden väliin tulee vielä kolmas vaihtoehto, läpikuuluvuustila.

Uuden toiminnon avulla myös puhujan oma ääni kuuluu kuulokkeista selkeämmin, jolloin keskustelu on miellyttävämpää. Läpikuuluvuustilassa kuulee helpommin myös ympäristön äänet, mikä tekee liikkumisesta turvallista. Kolmen eri tilan välillä voi liikkua helposti ja nopeasti painamalla kuulokkeita pitkään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Täyslangattomista Honor Magic Earbuds -vastamelukuulokkeet tulivat Suomessa myyntiin toukokuussa 129 euron hintaa. Kuulokkeista on olemassa kahta väriversiota, jotka ovat valkoinen Pearl White sekä turkoosinsininen Robin Egg Blue. Honor Magic Earbuds -kuulokkeet ovat myös samat kuin Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet, jotka tulivat Suomessa hiljattain myyntiin 99 euron hintaan.

Lähde: Honor Suomen lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor