AndroidOnePlusYleinen

OnePlus julkaisi uuden väriversion OnePlus 5T -puhelimesta

OnePlus on esitellyt yhtiön uusimmasta OnePlus 5T -puhelimesta uuden värivaihtoehdon. Kyseessä ei ole kuitenkaan aivan tuore väriversio, sillä vastaava nähtiin jo OnePlus 5T Star Wars -version yhteydessä. Kyse on siis OnePlus 5T Sandstone White -väristä, joka tulee rajallisesti saataville. Saataville uusi väri tulee 9. tammikuuta, mutta ei Suomessa.

Uusi väri tulee saataville vain yhdessä versiossa, josta löytyy 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Edullisempi 6 ja 64 gigatavun version on saatavilla tuttuun tapaan vain Midnight Black -värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5T Sandstone White -puhelimessa on mukana korkearesoluutioinen kaksoiskamera. Sekä 16 MP:n etukamerassa että 20 MP:n takakamerassa on f/1.7-polttovälin aukko, joka takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä.

Suuri 6″ Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen säilyttäen samalla OnePlus 5:n muodon. OxygenOS:ään lisätty lukituksen avaus kasvojentunnistuksella avaa puhelimen yksinkertaisesti näyttöä katsomalla. Android-markkinoiden nopeimpiin lukeutuva lukituksen avaus kasvoilla käyttää yli sataa tunnistuspistettä avatakseen OnePlus 5T:n. Dash Charge -pikalatauksen ansiosta käyttäjät lataavat akun koko päivän tarpeisiin puolessa tunnissa. OnePlus 5T hyödyntää yhtä markkinoiden tehokkainta ja energiaa parhaiten säästävää alustaa, Qualcomm Snapdragon 835:tä. Jopa 8 Gt:n LPDDR4X RAM -muistin ansiosta OnePlus 5T voi suorittaa lukuisia sovelluksia taustalla ilman sekunninkaan viivettä, ja käyttäjät voivat vaihtaa sovelluksesta toiseen vaivatta.

Lue SuomiMobiilin OnePlus 5T -arvostelu.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android