e-villeMainosXiaomi

Uudet Xiaomi-puhelimet halvalla verkkokauppa e-ville.comista

Xiaomi on yksi tunnetuimmista älypuhelinvalmistajista Kiinassa ja myös Suomessa valmistajan puhelimet ovat herättäneet mielenkiintoa. Suomalaiset kuluttajat ovat päässeet heti Xiaomin alkutaipaleilta asti käsiksi valmistajan puhelimiin verkkokauppa e-ville.comin kautta, jonka valikoimaan puhelimet ovat kuuluneet siitä lähtien kun Xiaomi on puhelimia valmistanut.

E-villellä on monien vuosien kokemus yhteistyöstä kiinalaisien kanssa, josta on vahva osoitus se, että e-villellä on tiimi Kiinan Shenzhenissä puhelintehtaiden liepeillä. Paikallistuntemuksen ansiosta e-ville on luontainen paikka kiinalaisten puhelimien ostamiseen, sillä e-villen tiimi pystyy hoitamaan takuuasiat helposti ilman turhia välikäsiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä verkkokauppa e-ville.comin valikoimasta löytyy laaja valikoima Xiaomin tuotteita, mutta pääpaino löytyy kuitenkin älypuhelimista. Koska e-ville toimii Kiinasta käsin, niin valikoimaan päätyy hyvin nopealla aikataululla kaikki uusimmat puhelimet, joihin voidaan luetella esimerkiksi maailmaa mullistaneen Xiaomi Mi MIX -puhelimen seuraaja Mi MIX 2 sekä Xiaomin ensimmäinen puhtaalla Android-käyttöjärjestelmällä varusteltu Mi A1 -älypuhelin. Kaiken tämän lisäksi e-villen kautta ostetut puhelimet ovat varsin edullisia ja jopa valikoiman tuoreimmat tulokkaat ovat useasti huomattavassa alennuksessa. SuomiMobiili on valinnut e-ville.comin valikoimasta muutaman suositeltavan Xiaomin puhelimen.

Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1 perustuu 5,5 tuuman Full HD -näyttöön sekä metalliseen runkoon, jotka tekevät laitteesta massasta erottuva sekä hintaluokassaan harvinaisen laadukkaan. Mi A1 on vain 7.3 mm paksu ja painaa 165 grammaa. Puhelimen erikoisuus on 12 megapikselin kaksoiskamera, joka tarkentaa erityisen nopeasti ja kuvista tulee kauniita ja teräviä. Snapdragon 625 prosessorin sekä 4GB RAM muistilla voi pelata hieman raskaampiakin pelejä ilman hyytymistä ja pelin pätkintää. Xiaomi Mi A1:n erikoisuus löytyy käyttöjärjestelmästä, joka on tällä kertaa täysin puhdas Android One, josta löytyy myös Suomen kieli.

Xiaomi Mi A1 -puhelimen voit ostaa täältä.

Xiaomi Mi MIX 2

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi MIX 2

Tämä laite on siistein uutuuspuhelin hetkeen. Mi MIX 2:n ulkomuoto herättää varmasti huomiota ja saa myös kaverit kateelliseksi. Puhelimen etukamera sijaitsee laitteen alaosassa. Erittäin ohuiden reunojen ansiosta laite tuntuu pienemmältä vaikkakin näyttö on 6 tuuman kokoinen. Keraaminen takakuori sekä 18 karaatin kullasta valmistettu kameran kehys tekevät laitteesta erittäin hienon. Uusi Snapdragon 835 -prosessori tekee puhelimesta erittäin tehokkaan. 12MP:n kameralla voi kuvata 4K-videoita ja ottaa maailmanluokan kuvia.

Xiaomi Mi MIX 2 -puhelimen voit hankkia itsellesi täältä.

Xiaomi Mi Max 2

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 on varusteltu suurella 6,44 tuuman Full HD -näytöllä ja hulppealla 5300mAh pikalatausta tukevalla akulla. Puhelimessa on tyylikäs täysmetallirunko sekä Gorilla Glass -lasi, mutta laite painaa vain vaivaiset 211 grammaa ja paksuuttakin on minimaaliset 7,6 millimetriä. Sydämenä sykkii Qualcommin 8-ytiminen Snapdragon 625 -suoritin 2GHz:n taajuudella sekä 4GB:n RAM-muistilla. Muistivaihtoehdot ovat 64/128GB. 12 megapikselin kamera kahdella salamalla ottaa upeita, luonnollisen näköisiä kuvia. 4K-videota saa 30fps:llä, erillinen hidastusmoodi kuvaa 120fps 720p-tarkkuudella.

Xiaomi Mi Max 2 -puhelimen voit ostaa täältä.

Muista lukea myös SuomiMobiilin arvostelu.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6 on Antutu-testin perusteella maailman TOP3 älypuhelin. Xiaomin lippulaiva näyttää ja tuntuu upealta. Valmistusmateriaaleina on käytetty 3D-lasia, keraamista lasia sekä ruostumatonta terästä. Koko komeus on myös roiskeenkestävä. Laitteesta löytyy tuorein Snapdragon 835 -prosessori ja 6GB RAM-muistia, joten tehoja riittää varmasti myös raskaiden pelien pelaamiseen. Puhelimen takana on 12MP + 12MP kaksoiskamera, jossa on sekä optinen että digitaalinen zoomi. 4-axis OIS -kuvanvakain mahdollistaa maailmanluokan 4K-videot sekä tarkat ja kauniit valokuvat.

Xiaomi Mi 6:n voit ostaa itsellesi täältä.

Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3 on  5,5 tuuman Super AMOLED näytöllä varustettu luuri, joka takaa mukavan käyttökokemuksen. Erittäin ohut ja sulava muotoilu tekee puhelimesta erittäin tyylikkään. Snapdragon 660 8-ydinprosessorin kaverina on mukavat 6GB RAM-muistia. Laite ei hyydy vaan sopii erinomaisesti vaativaankin käyttöön. Sormenjälkitunnistin pitää tiedot suojassa sekä tuplakamerat puhelimen takakuoressa tekevät kuvistasi erinomaisia. Eikä unohdeta etukameraa! Etukamera on 16MP, joten selfiekuvien tarkkuus on taattu.

Xiaomi Mi Note 3 -puhelimen voit ostaa täältä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:e-ville