OnePlusYleinen

OnePlus julkisti OnePlus 11 5G × Genshin Impact -puhelimen 100 kappaleen eränä – mukana keräilypakkaus

OnePlus 11 5G × Genshin Impact

OnePlus on julkistanut tänään uuden OnePlus 11 5G × Genshin Impact -puhelimen kustomoidulla lahjapakkauksella. Puhelin on nyt ennakkomyynnissä ja se on saatavilla hyvin rajallisesti.

OnePlus 11 5G × Genshin Impact -lahjapaketti sisältää OnePlus 11 -lippulaivapuhelimen sekä erityisen Genshin Impact -teemaisen keräilylaatikon. Tuote on rajoitettu 100 kappaleeseen Euroopassa ja se tulee tilattavaksi 26. heinäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 5G × Genshin Impact -erikoisversio tarjoaa uniikin lahjapaketin keräilijöille yhdistäen Genshin Impactin tyylin Liyuen omaleimaiseen kulttuuriin. Itse laatikko esittelee neljää eri tekniikkaa, ja punaiset sävyt symboloivat Xianglingin Pyron voimaa ja intohimoista persoonallisuutta.

Kun laatikko avataan, silmien eteen avautuu elävä kuva Liyuen satamasta, jonka sivuille on painettu Xiangling ja Guoba. Se on luotu hienoksi koristeeksi kaikille Genshin Impact -faneille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti OnePlus 11 ei eroa jo markkinoilla olevasta versiosta. Kyseessä on OnePlussan yksi tämän hetken parhaimmista lippulaivapuhelimista. Siinä on muun muassa Hasselblad-kamerat, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä 16 gigatavua RAM-muistia. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua esimerkiksi SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

OnePlus 11 5G × Genshin Impact -erikoisversio on ennakkotilattavissa OnePlussan verkkokaupasta 26. heinäkuuta ja sen hinta on 949 euroa

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus