OnePlusYleinen

Mekaaninen OnePlus Keyboard 81 Pro -näppäimistö myyntiin Suomessa kahdessa versiossa – hinnat alkavat 249 eurosta

OnePlus julkisti jo helmikuussa yhtiön ensimmäisen mekaanisen näppäimistön, jonka myynti on nyt alkamassa. Uutuuslaitteen nimi on OnePlus Keyboard 81 Pro, ja se on kehitetty osana OnePlus Featuring -alustaa.

Keyboard 81 Pro on täysin uudenlainen tuote OnePlussalta, ja sitä on kehitetty yhteistyössä OnePlus-yhteisön kanssa. Yksi OnePlus-yhteisön kanssa luoduista ominaisuuksista on sen näppäimistön mekaaniset kytkimet. OnePlus hyödyntää Keychronin tunnettua teknologiaa valmistaakseen monipuolisen näppäimistön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Keyboard 81 Pro edustaa brändille tyypillistä premium-tyyliä. Esc-näppäin on OnePlussan tunnusomaisen punaisen värinen ja näppäimistössä on myös kiertonuppi, jonka toimintoja käyttäjät voivat itse räätälöidä mieltymyksiensä mukaan. Näppäimistö on valmistettu alumiinirungosta.

Keyboard 81 Pro erottuu Marble-mallow-näppäimistensä ansiosta. Termoplastinen materiaali tuottaa joustavan tuntuman jokaisella painalluksella ja se tarjoaa valmistajan mukaan optimaalisen mukavuuden ja toimivuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

Erityiset mekaaniset kytkimet on suunniteltu vastaamaan useisiin tarpeisiin. Tactile-kytkin sekä lineaarikytkin on optimoitu tarjoamaan mukavan ja reagoivan kokemuksen. Näppäimistö on varustettu erityisellä kaksoistiivisteellä, joka vaimentaa näppäimistön ääntä tehden siitä miellyttävän sekä työ- että pelikäyttöön.

OnePlus on työskennellyt näppäimistöbrändin Keychronin kanssa luodakseen näppäimistöasettelun ja yhteyden, joka on synkronoitavissa eri käyttöjärjestelmien kanssa. Käyttäjät voivat hyödyntää muokattavissa olevia ominaisuuksia, kuten avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa (esim. QMK ja VIA). Näppäinten toimintoja voi muokata ja niissä on useita RGB-valotehosteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

Keyboard 81 Pro on saatavilla kahtena eri versiona, Winter Bonfire -versiossa on taktiiliset kytkimet 249 euron hintaan ja Summer Breeze -versiossa lineaariset kytkimet 269 euron hintaan. Keyboard 81 Pro -näppäimistön ennakkotilaukset alkavat 18. heinäkuuta, ja toimitukset alkavat 26. heinäkuuta. Suomessa näppäimistö on myynnissä ainoastaan OnePlussan omassa verkkokaupassa

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus