OnePlusYleinen

OnePlus käynnistää 5G Apps of Tomorrow -ohjelman

OnePlus käynnistää 5G Apps of Tomorrow -ohjelman, jonka tarkoituksena on kehittää 5G:n käyttöä ja luoda uutta. Ohjelman keskiössä on OnePlusin käyttäjäyhteisö, jolla on alusta asti ollut merkittävä rooli OnePlusin puhelinten käyttäjäkokemuksen kehittämisessä.

5G Apps of Tomorrow -ohjelman tarkoituksena on innostaa yhteisö oivaltamaan 5G:n mahdollisuudet. Apuna on OnePlusin asiantuntijat, 5G-puhelin sekä EE-verkko-operaattorin ja Qualcomm Technologiesin tuki. Ohjelmaan voi hakea tästä viikosta lähtien ja osallistumisaikaa on 26. maaliskuuta asti. Voittajat valitaan paneelissa, jossa on mukana OnePlusin ja EE:n toimitusjohtajat sekä Qualcomm Technologiesin johtoa. Myös yhteisön antamilla äänillä on merkitys voittajan valinnassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“5G on uudistaja. Se voi muuttaa kaiken pelaamisesta viestintään ja terveyteen. 5G:n avulla muutokset voivat tapahtua samaan aikaan. Yksi hyvä esimerkki muutoksesta on pelaaminen. 5G tulee parantamaan huomattavasti nopeutta, latenssia ja verkon kapasiteettia, mikä on merkittävää pilvipelaamisen kannalta. Ihmiset voivat pelata OnePlusin puhelimilla missä vain, kunhan heillä on 5G-yhteys”, kertoi OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlus on asemoinut itsensä johtamaan 5G:tä. Sillä on tiivis käyttäjäyhteisö, ja sen laitteet perustuvat intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen. OnePlus aloitti 5G-kehityksen jo vuonna 2016. Se on tehnyt tiivistä yhteistyötä alan johtavien yritysten, kuten Qualcommin ja verkko-operaattoreiden, muun muassa brittiläisen EE:n kanssa. 5G Apps of Tomorrow -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden osallistua kehittämiseen niin ammattilaisille kuin kokenemattomillekin suunnittelijoille.

OnePlusin foorumille perustetaan oma 5G-hubi. Viisi parasta kehittäjää tulevat saamaan:

  • Matkan OnePlusin pääkonttorille Shenzheniin tapaamaan Pete Lauta ja keskustelemaan ideasta hänen kanssaan
  • OnePlus 5G -puhelimen
  • Yhteyden 5G-asiantuntijoihin OnePlus-foorumilla
  • Pääsyn EE:n testiympäristöön
  • Pääsyn Qualcommin teknisiin resursseihin
  • Taloudellisen tuen vuoden ajaksi (kilpailun ehtojen mukaisesti)

Suomen palkinnot:

Kaikki TOP20-joukkoon yltäneet suomalaisosallistujat saavat kiitokseksi osallistumisestaan uuden OnePlus 5G -puhelimen sekä vuoden liittymän Elisan 5G-verkkoon. Jos kukaan suomalaisista osallistujista ei ole TOP20:n joukossa, OnePlusin paikallinen tuomaristo sekä Elisa valitsevat parhaan ehdotuksen. Voittaja palkitaan uudella OnePlus 5G -puhelimen sekä vuoden liittymän Elisan 5G-verkkoon.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus