AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Note8 -puhelimen Android 9.0 Pie -päivityksen jakelu alkoi Suomessa

Samsung on aloittanut Android 9.0 Pie -päivityksen jakamisen yhtiön Galaxy Note8 -älypuhelimelle. Aikaisemmin Samsung on aloittanut jakamaan päivitystä myös Galaxy Note9– sekä Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -puhelimille Suomessa.

Samsung on lisännyt Android 9.0 Pie -päivitykseen oman One UI -käyttöliittymän. Samsung kertoo, että One UI on suunniteltu tekemään yhden käden käytöstä sujuvampaa ja mukavampaa. Käyttöliittymän minimalistinen muotoilu helpottaa asioiden hoitamista poistamalla ruudulta ylimääräisen sälän, mikä helpottaa keskittymään olennaiseen. Katsottava sisältö näytetään ruudun yläosassa, ja kaikki toiminnot on sijoitettu näytön alaosaan, joten puhelimen käyttö onnistuu nopeasti peukalotuntumalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme. Samsungin One UI:sta voi käydä lukemassa tarkemmin Samsungin sivuilta.

Suomessa Galaxy Note8 -puhelimien käyttäjät voivat siis nyt käydä lataamassa päivityksen asetuksien kautta. Päivityksen koko on 1,9 gigatavua ja mukana tulee Googlen 1. helmikuuta 2019 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android