OnePlusYleinen

OnePlus mokasi: Julkaisi vahingossa tarkat kuvat OnePlus Buds -kuulokkeista kolmessa värissä

OnePlus laittoi eilen jakoon uuden OxygenOS-päivityksen OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimille, joiden mukana laitteille asentui OnePlus Pods -sovellus. Kyseinen sovellus pitää sisällänsä myös tarkat kuvat toistaiseksi julkaisemattomista täyslangattomista OnePlus Buds -kuulokkeista. Kuulokkeiden julkaisun on vahvistettu tapahtuvan huomenna 21. heinäkuuta yhdessä OnePlus Nord -puhelimen kanssa.

Uusissa kuvissa OnePlus Buds -kuulokkeet ovat esillä lähes jokaisesta kulmasta katsottuna sekä tarjolla on kuvia kolmesta eri väriversiosta. Kuvien perusteella kaikkien väriversioiden latauskotelo on mattapintainen, mutta itse kuulokkeet olisivat kiiltäväpintaiset. Tarjolle on todennäköisesti tulossa kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, harmaa sekä sininen. Valkoisessa väriversiossa on hopea korostusväri, sinisessä vastaavasti keltainen korostusväri sekä harmaissa kuulokkeissa nähdään punainen korostusväri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

OnePlussan julkaisema sovellus vahvistaa kuulokkeissa olevan myös ominaisuus, jonka avulla kuulokkeet on mahdollista löytää (Find my Device). Lisäksi koodissa on selviä viittauksia erilaisiin äänityyliin, eli taajuuskorjaimeen. OnePlus Buds -kuulokkeille on lupa odottaa myös tukea Dolby Atmokselle. Ohjeistuskuvista käy ilmi myös, että OnePlus on suunnitellut kuulokkeille kaksoisnapautusohjausta sekä nopeaa yhdistämistä puhelimen kanssa.

Toistaiseksi OnePlus ei ole suuremmin tulevien kuulokkeiden saatavuudesta tai hinnoittelusta kertonut, mutta kaikki loput tiedot vahvistuvat viimeistään huomenna julkaisun yhteydessä.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus