OnePlusYleinen

OnePlus Nord 3 5G saa 50 megapikselin Sony IMX890 -kamerasensorin – sama kuin OnePlus 11 -lippulaivapuhelimessa

OnePlus Nord 3 5G:n kamerat.

OnePlus on jälleen tänään vahvistanut yhden uuden yksityiskohdan OnePlus Nord 3 5G -puhelimesta. OnePlus tulee julkistamaan puhelimen 5. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa, mutta tuttuun tapaan ennen sitä kuullaan tietoja laitteen pääominaisuuksista.

Uudet vahvistukset koskevat tällä kertaa kameraa, sillä OnePlus Nord 3 5G on saamassa täysin saman pääkameran kuin lippulaivatason OnePlus 11 -puhelin. Sensorina toimii Sony IMX890, joka on tarkkuudeltaan 50 megapikseliä. Kokoa sensorilla on 1/1.56 tuumaa ja siinä on 1.0 mikronin pikselikoko. OnePlus on vahvistanut kameran saavan myös optisen kuvanvakautuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus lupaa uutuuspuhelimen tarjoavan käyttäjille mahdollisuuden taltioida ”laadukkaita, lippulaivapuhelimen tasoisia kuvia”.

”OnePlus Nord 3 5G on uusin keskihintaluokan puhelimemme, mutta se ei tarkoita keskitason valokuvauskokemusta”, sanoo OnePlussan operatiivinen johtaja (COO, President) Kinder Liu. ”Olemme tuoneet OnePlus Nord 3 5G:hen kamerateknologiaa lippulaivapuhelimestamme, OnePlus 11 5G:stä varmistaaksemme, että käyttäjämme saavat loistavan valokuvauskokemuksen.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt paljastuneiden kameran yksityiskohtien lisäksi OnePlus on tällä viikolla vahvistanut OnePlus Nord 3 5G -puhelimen muotoilun ja väriversiot. OnePlus Nord 3 5G tulee myyntiin kahdessa eri värivaihtoehdossa, jotka ovat Usva (Misty Green) sekä Myrsky (Tempest Grey).

OnePlus Nord 3 on ollut huhujen sekä vuotojen kohteena jo pitkään. Esimerkiksi on huhuttu, että OnePlus tulee nostamaan hintoja verrattuna esimerkiksi Nord 2T -malliin. Puhelimen huhutaan tulevan tarjolle kahdessa muistiversiossa, joista 8 + 128 gigatavun versio maksaa 449 euroa sekä 16 + 256 gigatavun versio maksaa 549 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Nord 3:n odotetaan olevan pitkälti identtinen Ace 2V -puhelimen kanssa. Näyttö olisi kooltaan 6,74 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla 2772 x 1240 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Suorituskyky on MediaTekin kehittämän Dimensity 9000 -järjestelmäpiirin varassa, joka tarjoaa 5G-yhteydet ja huipputason suorituskyvyn. Akku pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja lataus tapahtuu 80 watin teholla.

Tarkempia tietoja puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus