OnePlusYleinen

Myrsky ja Usva tulossa – OnePlus Nord 3 5G julkaistaan virallisesti 5. heinäkuuta

OnePlus Nord 3 on tulossa kahdessa värissä.

OnePlus on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkistamaan uuden pitkään odotetun Nord 3 5G -älypuhelimen globaaleille markkinoille 5. heinäkuuta. OnePlus on myös julkaissut ensimmäisiä kuvia puhelimesta, jotka vahvistavat yllätyksettömän muotoilun.

Muotoilu ei tarjoa yllätyksiä, sillä OnePlus Nord 3 5G on ulkoisesti sama laite kuin Kiinassa jo kuukausia sitten nähty OnePlus Ace 2V. Puhelimen takaosassa on kaksi kameraympyrää, joista ylemmässä on yksi kamera ja alemmassa on kaksi kameraa. Kameroiden rinnalla on esillä kaksi LED-salamavaloa. Yleinen muotoilu on myös kulmikas ja tasapintainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus Nord tarjoaa käyttäjillemme lähes kaiken, mitä he voivat puhelimelta toivoa, alkaen hienosta muotoilusta.”, sanoo OnePlussan operatiivinen Kinder Liu. ”Olen innoissani voidessani paljastaa OnePlus Nord 3 5G:n muotoilun ja odotan innolla, että voin kertoa puhelimesta lisää lähiviikkoina”.

OnePlus Nord 3 5G:n kerrotaan tulevan tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat vihertävä Usva (Misty Green) sekä harmaa Myrsky (Tempest Grey). OnePlus kertoo värien olevan suunnitellun luomaan kaksi erilaista tunnelmaa OnePlussan uusimpaan keskitason puhelimeen. OnePlus Nord 3 5G:n tummassa myrsky-värivaihtoehdossa on mattapinta, ja uudessa usva-väriversiossa pinta on kiiltävä ja vaalea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta tullaan kertomaan lisää tulevina viikkoina, mutta viimeistään 5. heinäkuuta paljastuu viimeisetkin yksityiskohdat. OnePlus Nord Summer Launch Event -lanseeraustapahtuma alkaa kyseisenä päivänä kello 16.30 Suomen aikaan.

OnePlus Nord 3 on ollut huhujen sekä vuotojen kohteena jo pitkään. Esimerkiksi on huhuttu, että OnePlus tulee nostamaan hintoja verrattuna esimerkiksi Nord 2T -malliin. Puhelimen huhutaan tulevan tarjolle kahdessa muistiversiossa, joista 8 + 128 gigatavun versio maksaa 449 euroa sekä 16 + 256 gigatavun versio maksaa 549 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Nord 3:n odotetaan olevan pitkälti identtinen Ace 2V -puhelimen kanssa. Näyttö olisi kooltaan 6,74 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla 2772 x 1240 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Suorituskyky on MediaTekin kehittämän Dimensity 9000 -järjestelmäpiirin varassa, joka tarjoaa 5G-yhteydet ja huipputason suorituskyvyn. Akku pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja lataus tapahtuu 80 watin teholla.

Odotettavasti RAM-muistia olisi jopa 16 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Suurin muutos nähdään kameroissa. Tietojen mukaan OnePlus vaihtaa Kiinan markkinoilla nähdyn 64 megapikselin pääkameran laadukkaampaan 50 megapikselin optisesti vakautettuun kameraan. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Tarkempia tietoja puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus