OnePlusYleinen

OnePlus Nord Buds -kuulokkeet julkaistiin – IP55-luokitellut ja akunkesto jopa 30 tuntia

OnePlus Nord Buds

OnePlus on julkaissut Intian markkinoille tänään uudet OnePlus Nord Buds -kuulokkeet, jotka ovat samat kuulokkeet kuin aikaisemmin jo Kiinassa julkaistut OnePlus Buds N -kuulokkeet.

Uutuuskuulokkeissa on OnePlussan aikaisemmista kuulokkeista poikkeava muotoilu, sillä nyt mukaan on saatu hieman kulmikkuutta. Kuulokkeet perustuvat tulpalliseen toteutukseen ja niissä on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds -kuulokeissa äänenlaadusta vastaa kookkaat 12,4 millimetrin dynaamiset elementit ja tuettuna on Dolby Atmos -tekniikka. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.2 -versio ja tarjolla olisi 94 millisekunnin matalan latenssin tila.

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Buds N -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään painavat 4,82 grammaa ja latauskotelon paino on 37,8 grammaa. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Yksi ominaisuus on myös puhelun aikainen tekoälyyn pohjautuva melunvaimennus, mutta aktiivista melunvaimennusta ei ole.

Intiassa OnePlus Nord Buds -kuulokkeiden hinnaksi kerrottiin 2799 rupiaa, joka vastaa 35 euroa. Tarjolla on väriversiot musta Black Slate sekä valkoinen White Marble. Myynnin on kerrottu alkavan 10. toukokuuta.

Lähde: OnePlus Nord Buds -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus